Efekty AK?
to emalie olejne i cholera wie jaka jeszcze chemia...
https://coloureddust.blogspot.com/2012/0 ... art-3.html
[PL] Warsztat ARBAL'a
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] Warsztat ARBAL'a
A ostatni wpis na fejsie Coloured dust to co?;>ARBAL wrote:Na fejsie nic sie nie pojawiło
https://www.facebook.com/ColouredDust?ref=stream
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Facebook coś szaleje od kilku dni...
Ja nie widzę, żadnego Twojego wpisu na moim profilu..
Zrobiłem juz podstawkę, nie będzie czerwona bo to by było zaduże szaleństwo z kolorami. Jest "ciemno kamienna" z brązowymi, stonowanymi pigmentami.
Pracuję nad pancerzem zgodnie z Twoimi uwagami... jeszcze to trochę potrwa a nowe figurki już do mnie jadą....
Ja nie widzę, żadnego Twojego wpisu na moim profilu..
Zrobiłem juz podstawkę, nie będzie czerwona bo to by było zaduże szaleństwo z kolorami. Jest "ciemno kamienna" z brązowymi, stonowanymi pigmentami.
Pracuję nad pancerzem zgodnie z Twoimi uwagami... jeszcze to trochę potrwa a nowe figurki już do mnie jadą....
AAA to teraz ja nie zrozumialam;p
Myslalam ze piszesz ze na fejsa figsy nie wrzucales;p Musialam miec chwilowe zacmienie;p;p Faktycznie nie udalo mi sie wtedy nic opublikowac;]
A co sobie nowego kupiles? Pochwal sie ladnosciami;]
Swoja droga milo patrzec ze i w Pl kogos stac na takei masowe niemal zakupy duzej skali;]
'eM
Myslalam ze piszesz ze na fejsa figsy nie wrzucales;p Musialam miec chwilowe zacmienie;p;p Faktycznie nie udalo mi sie wtedy nic opublikowac;]
A co sobie nowego kupiles? Pochwal sie ladnosciami;]
Swoja droga milo patrzec ze i w Pl kogos stac na takei masowe niemal zakupy duzej skali;]
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

Ba?
Last edited by Demi_morgana on 27 Sep 2012, o 09:01, edited 2 times in total.
he?Nameless wrote:zywica z allegro twoim przyjacielem?
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
-
Nameless
- The Better Choice

z calym szacunkiem, ale gdzie widzisz pomowienia?ARBAL wrote:???
skąd te pomówienia?
ojtam ojtam, sie czepiliscie chlopaka...
A ja tylko chcialam sie pocieszyc, ze inni tez wydaja chore pieniadze na figsy;p
@Arbal: dawaj liste zakupow, niech mi sie lzej zrobi na duszy ;]
'eM
A ja tylko chcialam sie pocieszyc, ze inni tez wydaja chore pieniadze na figsy;p
@Arbal: dawaj liste zakupow, niech mi sie lzej zrobi na duszy ;]
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes