Powinnam byc, no chyba ze jakies dramaty zyciowe mnie dopadna (odpukac).
Pewnie tez przywioze jakies dodatkowe malunki pozakonkursowe, ale ile i jakie to jakos pozniej zeznam.
BTW, nie wiecie kiedy ma ruszyc lotnisko w Swidniku?
;eM
[PL] Master of Imagination 24 listopad 2012 Lublin
Re: [PL] Master of Imagination listopad 2012 Lublin
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
My z Tulą na 99% będziemy i pewnie będzie miejsce coby z nami z Wawy się zabrać ;]
Skoro czerwiec jest historią, to mam nadzieję, że uda się jesień zaplanować i zajechać na Hussara i na MoI. Ale to się okaże
Tak jak już pisałam na fb, MD i MoI są planowane na drugą połowe listopada, więc mam nadzieję że uda się wynegocjować przerwę między MoI a Hussarem chociaż miesiąc z kawałkiem. To by było już sporo.
Wiem, na poprzedniej stronie pisałaś o orientacyjnej dacie
Jeśli mi się wszystko finansowo i czasowo rozplanuje tak jak przewiduję, to oczywiście będę z aparatem No, z figurkami pewnie też.
Jeśli mi się wszystko finansowo i czasowo rozplanuje tak jak przewiduję, to oczywiście będę z aparatem No, z figurkami pewnie też.
Re: [PL] Master of Imagination 17 listopad 2012 Lublin
Ja tak jak odpisywałem na PM, raczej się pojawie. Wszystko zależy od tego czy uda mi się sklecić coś, z czym nie będzie się wstyd pokazać
Re: [PL] Master of Imagination 17 listopad 2012 Lublin
Super, cieszymy się bardzo z waszych deklaracji, mamy nadzieję że licznie nas odwiedzicie i atmosfera z zeszłego roku się powturzy Mamy już sporo sponsorów, liczę że ich grono się jeszcze powiększy. Statuetki też już się odlewają, także mam nadzieję że w tym roku wreszcie będzie wszystko jak należy.
Re: [PL] Master of Imagination 24 listopad 2012 Lublin
UWAGA!!!
W związku ze zmianą terminu Falkonu wprowadzoną przez organizatorów zmienia się również data Mad Days i MoI, które odbędą się w dniach 23-25 listopada 2012, a sam konkurs odbędzie się 24 listopada. Termin ten jest już ostateczny i potwierdzony. Mamy nadzieję, że to was nie zniechęci do przyjazdu.
W związku ze zmianą terminu Falkonu wprowadzoną przez organizatorów zmienia się również data Mad Days i MoI, które odbędą się w dniach 23-25 listopada 2012, a sam konkurs odbędzie się 24 listopada. Termin ten jest już ostateczny i potwierdzony. Mamy nadzieję, że to was nie zniechęci do przyjazdu.
Będziemy z Tulą, zaczynamy powoli pracę nad zgłoszeniami ^^
U mnie wyjazd na chwilę obecną stoi pod małym znaczkiem zapytania... Ale zobaczymy.