Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Reynevan wrote:A ubogość podstawki wynika z prozaicznej przyczyny - nie mam póki co w zasadzie żadnych bitsów, a na lepienie od podstaw czaszek czy innych badziewi tom leń za wielki
a krzaczki masz? jakas inna roslinnosc? moze jakies czesci RTV? albo siatke tynkarska na plotek? kabelki? slomki do picia? trybiki z zegarka? srubki? sode zeby snieg zrobic? zywice albo chocby klej zeby toksyczna kaluze zrobic?
nie zwalaj winy na brak bitsow, nie chcialo ci sie po prostu
Piękny klasyczny Dred, bardzo mi sie podobają uszkodzenia na nim ,choć na twoim miejscu dorzuciłbym jeszcze parę wykonanych techniką gąbkową ( bierzesz gąbeczkę z blistera, maczasz w ciemnobrązowej farbie, wycierasz o husteczkę, i jak jest w miarę sucha to paciasz po modelu, wychodzą ci wtedy mega chaotyczne, naturalnie wyglądające odpryski. ) Jedyne co mi się natomiast nie podoba ( poza ubogą podstawką ) to to ,że ty go całego zrobiłeś niebieskiego. Łacznie z elementami metalowymi takimi jak: pasy z amunicją, przewody, kilka siłowników itp. Zupełnie tego nie rozumiem, nie trafia to do mnie, i moim zdaniem psuje ostateczny odbiór modelu.