[PL] Malunki C'tana
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Malunki C'tana
zrobiłem sobie ostatnio takiego testowego razorbacka, tak, żeby się pobawić trochę aero i brudem. Miał być mocno zniszczony, zacieki i wszędobylski syf. Co myślicie o takim brudasie?
Click to see full-sized image

No tak, w tym wypadku możesz mnie zabijać bo wziąłem go z półki wczoraj po południu a dziś mu tylko zrobiłem fotki. To był szybki test 
Teraz robię jeszcze jednego Razorbacka i Land Raidera, tym razem (albo znów) do space wolfów. Obiecuję, że będę je robił dłużej bo to dla klienta

Teraz robię jeszcze jednego Razorbacka i Land Raidera, tym razem (albo znów) do space wolfów. Obiecuję, że będę je robił dłużej bo to dla klienta

-
- The Better Choice

foty w weekend?Ctan wrote:Obiecuję, że będę je robił dłużej bo to dla klienta
Nie no teraz trochę zawalony jestem tymi czołgami, za niedługo przyjdą kolejne paczki (z enigmą
) i muszę się wyrobić z tymi gratami. W weekend myślę, że fotki będą na pewno, albo i wcześniej.

jakości malowania nie będę komentować, bo dobra - sam wiesz...
tempa malowania też nie - bo by mnie szlag trafił...
w sumie wykończyłeś komentarze we własnym temacie ^^
tempa malowania też nie - bo by mnie szlag trafił...
w sumie wykończyłeś komentarze we własnym temacie ^^
Ponarzekałbym trochę na parę momentów na tym modelu, ale skoro tak szybko go zrobiłeś, to nie będę 

o, mamy temat do komentowania: "to już ci cierpliwości brakuje, żeby więcej czasu modelowi poświęcić?" 

No... czasami tak jestmahon wrote:o, mamy temat do komentowania: "to już ci cierpliwości brakuje, żeby więcej czasu modelowi poświęcić?"

Do tego czołgu z premedytacją użyłem szybkich kolorów z którymi nie ma dużo zabawy czyli na start brązy, rdzawe kolory
lakier do włosów,
biały
zdrapywanie wykałaczką,
washe i zacieki z olejów
jakieś brudy z aero
jakieś detale i koniec...
Bez żadnej filozofi