2. I pomyśleć, że to wszystko przez jedno zdanie o chrobotku. Dobrze, że inaczej go nie skojarzyliście z tym korzeniem między nogami...
Gratuluję wyniku, Nameless!
Miałem tam być, no ale budżet na I kwartał poszedł na wyjazd na Tarję

no to realizacji zalozen ciag dalszy, hurtowo bo i dawno nie odzwiezalem tematuMarta wrote:Raz jeszcze gratuluje modelu i nieustającej realizacji tegorocznych założeń:)

A mi się właśnie tamta scenka podoba! Serio. Może trochę pusto, bo tylko jeden żołnierz i startujący antygrav jakiś (Viper chyba, nie?), ale gdyby dać więcej ludzików, to byłaby niezła bazaNameless wrote:Wzialem udzial w konkursie Iron Painter (2 tygodnie na przygotowanie czegos pod zadany temat). W pierwszej rundzie zrobilem cos takiego (temat: start your engines)
tia, mnie tez sie nie podoba.
Ja w sumie też, niestety. Model jest świetny, ale w tym zestawieniu wypada najsłabiej u Ciebie. Zielsko bardzo plastikowo wygląda, malowanie jest skończone. Podoba mi się nawet chusta i zasobnik z tyłuNameless wrote:Lt. Kara (limitowana figsa od Studio McVey), rozpoczeta w zeszlym roku. super rzeba, ale stracilem zainteresowanie jakos. teraz wreszcie sie zmusilem do dokonczenia. i tyle mam do powiedzenia na jej temat.

Slawol wrote:Wygląda bardzo wojskowo, brakuje mu tylko cygara w ustach
jest cygaro w rece, podpalil rozlana beznzynke, ktora spowoduje wybuch beczek pelnych paliwa... co za tym idzie eldar musi "start engine"Marta wrote:Pan na pierwszym obrazku tez fajowy, chociaz moj malo techniczny umysl nie moze skumac co on tam zmajstrowal...