troszke mnie nie było - miałem troszke na głowie
punktow... coś koło zyliarda

nie ma tu wszstkiego ale z tego co pamietam:
3x10 troopsów,5 honor guard, ragnar, ulryk, 10 skałtów, 16 termosów, lone wolf, logan, njal,lord na wilku, czapla w termosce, rune priest, 8x atak bike, 8x bike, 8x landspeeder, lanedk, 4x rhino/predator, 4 x dredy, 10 psów/wilków, 9xdevastators...iron priest... wszytsko jest opcjonalne(wymienne na magnesy- bronie termosów,dredów, w pojazdach, jump packi, specjal wepony itp)wiec w sumie nawet trudno to dokładnie policzyć
zgadzam sie: odrapania i rdza by sie przydała, jednak właściciel figurek nie jest w stanie tego w odpowiedni sposób docenić
ale w najbliższym czasie zabieram sie z coś w podobnym klimacie - hybryda eldarów i dark eldarów, pancerze wyciągnięte do białego + syf i korozja (podobno eldarzy nie korodują ale pomysłodawca ma to gdzieś

)
do porzednich postów - na korku nie ma niedomalowania, to pigment nałożony na "od...wal sie". pierwzych 5 figurek dostło podstawki z pigmentem i okazało sie że ma ich powstać cała armia - nie starczyło czasu/środków by zająć się dostecznie tym elementem - armia to TT wiec z góry i tak nie widać.
w najbiższym czasie mam nadziej wrzucę tu coś zupełnie z innej bajki