Przyznam, ze nieco jestem zaskoczona, ale faktycznie oka zdaja sie na ludzi patrzec:DSlawol wrote:Butelka się patrzy.
Calkiem zacnie mi sie udaly sie.
'eM
Przyznam, ze nieco jestem zaskoczona, ale faktycznie oka zdaja sie na ludzi patrzec:DSlawol wrote:Butelka się patrzy.
Click to see full-sized image
Click to see full-sized imagehehe no troche glupio wyglada, ale to moze dlatego ze ma raczki precz odrabane. Jak dokleje to bardziej wojowniczo niz tanecznie powinien wygladac:DSlawol wrote:No nie, ja muszę to napisać (i proszę o wybaczenie): bezręki Menhom na ostatnim ujęciu po prawej wygląda jak zgięty kołek z kolcem na czole i w przyciasnej kiecce, próbujący podrygiwać do jakiegoś kankana![]()
Menhom to milosc od pierwszego wejrzenia dla mnie. Jeszcze w Pl mi kumpel pokazal ten model w Jamie i sie zaslinilam. Ale wtedy byl dla mnie troche za drogi i ogolnie wlasie rzucalam malowanie albo nie bylam pewna czy do niego wrocic (nie pamietam dokladnie) i sobie odpuscilam:P A potem po latach faktycznie kupilam go w Jamie;pSlawol wrote: Sam model do moich ulubionych nie należy, ale malowanie na pewno będzie atrakcyjne i przyjemne w odbiorze. Podobają mi się metaliki póki co i czerwień zapowiada się nieźle. Będą mocniejsze cienie na tej spódnicy?
No bo duzo sie nie zmienilo, dodalam baze pod metaliki i naprawilam na skorzniach to co zababralam metalikami;pSlawol wrote:O Grinderze nic nowego nie mam do powiedzenia
Neeee nie grozi jej:DSlawol wrote: Nie zostawiaj butelki na długo, bo trafi do holofszejma, a tego byś nie chciała...