[PL]Stajnia dzikich pędzli - KeraM
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] Stajnia dzikich pędzli - KeraM
powiedz, ze w prawej rece bedzie mial szandar i robisz go na konkurs
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Re: [PL]Jak tresować własne pędzle - KeraM
Ojj może zrobię sztandar a może nie Co do konkursu to nie zgadłeś , model robię dla siebie
Kolejny progress w malowaniu WiPa Nurgla. Bardzo spodobała mi się butla Marty, więc namalowałem podobne oczy
Pozdrawiam,
KeraM
Kolejny progress w malowaniu WiPa Nurgla. Bardzo spodobała mi się butla Marty, więc namalowałem podobne oczy
Pozdrawiam,
KeraM
....Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up.
Re: [PL]Stajnia dzikich pędzli - KeraM
o to ty żyjesz i malujesz
he śmiechowy wyjdzie już widzę - dobrze - lubię śmiechowe
a gdzie podkład na modelu ??
jak na razie poza tym brak zastrzeżeń - będzie widzę kolorowo
he śmiechowy wyjdzie już widzę - dobrze - lubię śmiechowe
a gdzie podkład na modelu ??
jak na razie poza tym brak zastrzeżeń - będzie widzę kolorowo
A jest tylko, że szaryMaru wrote:a gdzie podkład na modelu ??
O tak tak tak... muszę jeszcze zrobić niuanse kolorystyczne żeby pancerz nie był monotonny. A dzisiaj pomaluje lewą rękę i biorę się za sztandar jutro (prawa ręka)Maru wrote:jak na razie poza tym brak zastrzeżeń - będzie widzę kolorowo
Pozdrawiam,
KeraM
pancerz na plus, oczy na minus wogole tutaj bialy - czysty jak snieg nie pasuje i gryzie (chyba, ze to dopiero poczatek zabawy z oczyma)
miniatures painted:
Nein nein jeszcze zrobię popękane krwinki i żółćsea.man wrote:pancerz na plus, oczy na minus wogole tutaj bialy - czysty jak snieg nie pasuje i gryzie (chyba, ze to dopiero poczatek zabawy z oczyma)
Pozdrawiam,
KeraM
No! Miło widzieć, że znów malujesz
Model będzie na pewno efektowny, ale te oczy to póki co faktycznie takie komiksowe się wydają. Skoro jednak mówisz, że coś tam z nimi jeszcze zrobisz, to czekam.
Za to podoba mi się malowanie pancerza
Model będzie na pewno efektowny, ale te oczy to póki co faktycznie takie komiksowe się wydają. Skoro jednak mówisz, że coś tam z nimi jeszcze zrobisz, to czekam.
Za to podoba mi się malowanie pancerza
Ahoj!
Kolejny WiP nurgla (ok ok przyznaje się, że za dużo to ja się nie napracowałem ale powoli powoli maluje )
Pozdrawiam,
KeraM
Kolejny WiP nurgla (ok ok przyznaje się, że za dużo to ja się nie napracowałem ale powoli powoli maluje )
Pozdrawiam,
KeraM
Last edited by KeraM on 5 Apr 2012, o 09:57, edited 1 time in total.
No, oczy (te na figurce, a nie na fotce w rogu i u żółwia ) przyciągają uwagę. Widzę też, że pancerz dostał więcej koloru i więcej zniszczeń. Nie jestem tylko przekonany do tych jasnych kresek w najciemniejszych miejscach, trochę mi to nienaturalnie wygląda, bo skoro pancerz jest cieniowany, to chyba otarcia też są w cieniu, aye?
No i czekam, co tam dalej wymyślisz.
No i czekam, co tam dalej wymyślisz.