Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Henryk to jest Henryk - zmien to M na N i bedzie git ... ogolem swietnie to zrobiles !!! Bedzie jeszcze jakis inny antyczny smaczek w postaci krella moze ?
hmm, w zasadzie nie mam problemu ze zdobyciem antycznych figsów, jednak jakoś średnio chce mi się je malować, miałem już trochę przygód z antykami i nie zawsze dobrze się je maluje. Jak przyjdą nowe wampiry to wezmę się za plastikowego króla, finecastu nie tykam.
Wojteq wrote:Super to wygląda. W całości trzyma klimat.
Gdzie kupujesz te elementy do kolejek? Nie wiesz, czy będą w modelarskim na Sławkowskiej?
Malujesz jeszcze w Coffee Heaven na rynku? Możnaby kiedyś wpaść i odgapić coś jak malujesz?
Elementy do kolejek w sklepach z kolejkami (np. na Stradomskiej w Hobby-land).
Teraz częściej maluję w Vanaheim czyli sklepie na Lubiczu 34/6 (www.vanaheim.pl) niż na Rynku w kofi.
no, a wracając do tematu to mogę wam pokazać mojego kolejnego goblina do własnej kolekcji
Płaszcz bardzo fajny, jak już przedmówcy napisali, ale na mnie wrażenie robią metaliki, które ostatnimi czasy bardzo dobrze Ci wychodzą.
Tak w ogóle co to za model? Śmiechowy strasznie.