Jak coś, to ja mogę gdzieś wpaść na piwko, albo zaprowadzić Cie na jakiegoś kebaba Jak będziesz wiedział kiedy dokładnie przyjedziesz i będziesz chciał się styknąć to wal do mnie na telefon - powinieneś mieć
A zaraz przy Stodole to ja studiuję
[PL] Spotkania malarskie w Wawie
Re: [PL] Spotkania malarskie w Wawie
Durumy lepiej znajdź.
Albo lazanię.
Albo chińszczyznę.
W innym przypadku mi się na oczy nie pokazuj
Alkoholu wolałbym nie pić, bo nie wiem, jak ostro będą przestrzegać regulaminu, który przeczytałem na stronie https://www.eventim.pl
Numer tel. mam jakiś do Ciebie, więc jeśli nie zmieniałeś, to ten. A jak nie, to będę dzwonił po kolei do wszystkich z forum, których mam wpisanych
Albo lazanię.
Albo chińszczyznę.
W innym przypadku mi się na oczy nie pokazuj
Alkoholu wolałbym nie pić, bo nie wiem, jak ostro będą przestrzegać regulaminu, który przeczytałem na stronie https://www.eventim.pl
Numer tel. mam jakiś do Ciebie, więc jeśli nie zmieniałeś, to ten. A jak nie, to będę dzwonił po kolei do wszystkich z forum, których mam wpisanych
A co tam piszą?, że Cię do Stodoły po piwie nie wpuszczą? Nie panikuj I nie wierz w takie bzdety
Do stodoły to się można dostać nawet w stosunkowo płynnym stanie. A co do spotkania jeśli nic mi nie wypadnie to chętnie.
Sadziu to ma taką ciekawą zdolność pojawiania się na forum wtedy, gdy się coś w Wa-wie dzieje i ludzię się mają zjechać
Wierzyć w regulamin nie wierzę za bardzo (bo i nie pierwsza impreza, na której gdzieś tam człowiek bywał ), ale co mi po jednym piwie z Wami?
Poza tym ja nie piję alkoholu
Wierzyć w regulamin nie wierzę za bardzo (bo i nie pierwsza impreza, na której gdzieś tam człowiek bywał ), ale co mi po jednym piwie z Wami?
Poza tym ja nie piję alkoholu
To ja z Sadziem wypijemy sobie piwka, a Ty zjesz chinola na Słodowcu
A w Stodole jak i przed nią rzeczywiście mało jest trzeźwych ludzi więc możesz i flaszke zrobić przed wejściem, a nikt Ci raczej nic nie powie. Chyba że będziesz wchodził na czworaka
A w Stodole jak i przed nią rzeczywiście mało jest trzeźwych ludzi więc możesz i flaszke zrobić przed wejściem, a nikt Ci raczej nic nie powie. Chyba że będziesz wchodził na czworaka
ty ostatnio po piwie - ten nowy żubr to śnił mi sie Kaczyński, Pawlak i Tusk .... muszę sie zastanowić czy piwo do dobry pomysł ...
tej Slawolski przybywa do Camelsona?? no to gitara! ja chetnie podbijam na spotkanko gdzies! tylko powiedzcie gdzie i o ktorej
Wiecie, to naprawdę miłe, że tak entuzjastycznie zareagowaliście na wiadomość o moim przyjeździe. Dziękuję
-
- (Forum newbie)
Slawol, również wybieram się na Tarje także możemy się spiknąć jakby co możesz zanocować u mnie z poniedziałku na wtorek po koncercie też planowałem wyjście do super miejscówy, żarcie mega i piwo jest i miejsce bardzo sympatyczne możesz mi nr kom podesłać to sie jakoś zgadamy na koncert