Mam co jakiś czas przyjemność widzieć te drobiażdżki na żywo i jedynie wyrazić mogę podziw, że Wam się chce te malutkie figurki malować tak dokładnie i starannie
Ostatnio u mnie w Przystani Gier w Gorzowie chłopaki nakręcili kolejnego gościa do grania
A Twoje modele wyglądają ładnie i efektownie, ale niestety trochę za małe ujęcia są i nie da się dokładnie wszystkiego dojrzeć. Postaraj się o większe zbliżenia, bo malowanie Ci idzie bardzo dobrze!
[PL] Galeria Grimbold
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria Grimbold
Wow! Świetna prace, nic dodać nic ująć, jeszcze w tej skali. W gruncie rzeczy podoba mi się wszystko
Husaria
Click to see full-sized image
Tutaj zdjęcie z 2007 roku, pierwsze 15mm- Tatarzy
Zagłoba
Za jakiś czas pstryknę fotki mojemu Waffen SS w 28mm
Tutaj zdjęcie z 2007 roku, pierwsze 15mm- Tatarzy
Zagłoba
Za jakiś czas pstryknę fotki mojemu Waffen SS w 28mm
Last edited by Nameless on 21 Jan 2013, o 10:07, edited 1 time in total.
Reason: dodane tagi [rimg]
Reason: dodane tagi [rimg]
-
- The Better Choice
zdjecia szersze niz 600pxl moze wstawiac w tagi [rimg], wtedy forum samo ladnie pomniejszy
nie moj temat, nie moja skala, ale fajnie sie takie malenstwa oglada, szczegolnie w wiekszej ilosci
nie moj temat, nie moja skala, ale fajnie sie takie malenstwa oglada, szczegolnie w wiekszej ilosci
Gratuluje tak fajnych prac. Pewnie na stole wymiataja
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Zagłoba wygrał konkurs!
Oddziałom przydałoby się zrobić bliższe zdjęcia, bo z tej odległości też nie wszystko widać
Oddziałom przydałoby się zrobić bliższe zdjęcia, bo z tej odległości też nie wszystko widać
Dawno niczego nie wrzucałem, to teraz idę na ilość
Trochę rzeczy pomalowanych przez wakacje.
Mam zamiar zabrać na Hussara całą dywizję kozacką, więc będzie można na żywo zobaczyć jak to wygląda.
Trochę rzeczy pomalowanych przez wakacje.
Mam zamiar zabrać na Hussara całą dywizję kozacką, więc będzie można na żywo zobaczyć jak to wygląda.
Ja zawsze się dziwie jak ludzie mogą pomalować takie tycie rzeczy i to jeszcze na dobrym poziomie .Mnie ciężko czasami male elemnty na figsach 28/32 pomalować