[PL] V Wymiana Figurek Chest of Colors
-
- Chest of Colors
Re: [PL] V Wymiana Figurek Chest of Colors
Dostalam minise od Namelessa, dzieki wielkie:)
Zaraz porobie fotki i wrzuce do galerii.
'eM
Zaraz porobie fotki i wrzuce do galerii.
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Wrzuce obie bo nie mam oka dzisiaj ani monitora do ocen fotek.
Za pare minut powinny byc.
Edit: wrzucilam tylko swoja fote, bo moj glupi photobucket zresizowal twoja dosyc znacznie, a ja jestem jeszcze mniej ogarnieta i nie wiem jak to odkrecic;/
'eM
Za pare minut powinny byc.
Edit: wrzucilam tylko swoja fote, bo moj glupi photobucket zresizowal twoja dosyc znacznie, a ja jestem jeszcze mniej ogarnieta i nie wiem jak to odkrecic;/
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Darmowe konto fotobukiet ma chyba tylko do 1000px, a większe rozdzielczości to już konto Premium, czy jakoś tak, jeśli dobrze pamiętam...Marta wrote:Edit: wrzucilam tylko swoja fote, bo moj glupi photobucket zresizowal twoja dosyc znacznie, a ja jestem jeszcze mniej ogarnieta i nie wiem jak to odkrecic;/'eM
no to rzyć zbita;/Slawol wrote:Darmowe konto fotobukiet ma chyba tylko do 1000px, a większe rozdzielczości to już konto Premium, czy jakoś tak, jeśli dobrze pamiętam...Marta wrote:Edit: wrzucilam tylko swoja fote, bo moj glupi photobucket zresizowal twoja dosyc znacznie, a ja jestem jeszcze mniej ogarnieta i nie wiem jak to odkrecic;/'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
tylko sie kfiatuszki poszly czesac troszku:(
No ale to sa uroki przesylek.
A swoja droga to teraz bede mogla mojego chlopine szantazowac, ze jak mi bedzie dalej trul, ze za duzo pieniedzy wydaje na figsy, ktorych potem nie maluje, to zaczne malowac je wszystkie na rozowo:P:P
Dzieki wielkie za tak potezna bron w reku Phill:)
'eM
Edit: interpunkcja;p
No ale to sa uroki przesylek.
A swoja droga to teraz bede mogla mojego chlopine szantazowac, ze jak mi bedzie dalej trul, ze za duzo pieniedzy wydaje na figsy, ktorych potem nie maluje, to zaczne malowac je wszystkie na rozowo:P:P
Dzieki wielkie za tak potezna bron w reku Phill:)

'eM
Edit: interpunkcja;p
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Wow pierwsze figurki już dochodzą do ludzi, nieźle
Ja swoją wybrałem dawno ale z braku czasu dziś dopiero skończyłem przygotowywać ją do malowania. Stoi na podstawce, wygładzona i wypodkładowana. Nasczęście w listopadzie kończę duży projekt w robocie i od środy będę miał dużo więcej wolnego czas na malowanie. Już nie mogę się doczekać 
Figurka ma spory kawał drogi do przebycia, ale na pewno trafi do odbiorcy przed świętami

Figurka ma spory kawał drogi do przebycia, ale na pewno trafi do odbiorcy przed świętami

Moja się maluje od paru wieczorów