Miejsce na prezentację i omawianie modeli, nad którymi ciągle pracujecie.
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Teraz tylko daj mu lizaka zamiast lagi i model bedzie "dopelniony".
A tak ogolem to podoba mi sie ten plaszczyk - choc moze jeszcze jakies delikatne kreseczki na powierzchni albo dodanie efektu "szklistosci/odblasku" by to wszystko imo polepszylo.
dead wrote:Teraz tylko daj mu lizaka zamiast lagi i model bedzie "dopelniony".
A tak ogolem to podoba mi sie ten plaszczyk - choc moze jeszcze jakies delikatne kreseczki na powierzchni albo dodanie efektu "szklistosci/odblasku" by to wszystko imo polepszylo.
Może kiedyś zrobię tęczowego nekrona ^^. Właśnie muszę kupić lakier błyszczący i każdą płytkę maznąć nim. (testowałem dając wodę na płytki i o niebo lepiej wyglądało, błyszcząc się)
Pozdrawiam,
KeraM
....Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up.
nie koniecznie raczej wszystko ale hmmm cos by sie przydalo ujednolicic kolorystyke bo cos mi sie mnoza kolorki w oczach. Patrzac na poszczegolne elementy nie jest zle ale patrzac na calosc niestety imo za "pstrokato". Ja osobiscie jeszcze nadalbym jeszcze glebi naramiennikom oraz klacie. Powygladzalbym nogi na koncu. i moze te biodrowe blachy w kolor naramiennikow bym celowal?
Za dużo cieni na metalikach miejscami, zwłaszcza na koronie.
Jakiś osl jest na klacie, znaczki też zielone, więc czemu naramienniki na zielono zrobiłeś? Ja bym tu dał złoty/biały/czarny. Niebieskawy raczej odpada, bo taki jest już płaszczyk.
Witam wszystkich po długiej długiej długiej... bla bla bla przerwie
Dzisiaj wystartowałem z nowym modelem tzn. nurgl własnej roboty. Nareszcie przerwałem trans "nic nie robienia" i znalazłem zapał do malowania