Miejsce na prezentację i omawianie modeli, nad którymi ciągle pracujecie.
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Spoko. Dla mnie nie jest wcale zły tylko ryj ma "ludzki" co pewnie z uzębieniem się nieco zmieni. Kolory też to pewnie zniwelują.
Niech i będzie szabelka, ale i tak coś ma nie teges w wygięciu. Przynajmniej z tej perspektywy.
BTW: pomóż mi z tym kompresorem (patrz Aerograf i jego przydatność), proszę.
Taki mały projekcik sobie robię. Na razie oczywiście tylko zarys kształtu. Mam nadzieję, że kiedyś go ukończę i będę mógł pokazać w pełnej krasie A w ogóle to moja pierwsza próba popiersia, jakby ktoś nie wiedział
Dzisiaj byłem w empiku, pooglądałem "Anatomię dla artystów" - bardzo polecam! I już trochę wiem co i jak. Barki dam w dół i zwężę. A i z szyją coś pokombinuję. Chciałem zrobić garbatego starca ale ta garbatość trochę zabrała mu szyję
Może jak bedzie widac tego garba, to braki w okolicach szyji będą bardziej naturalnie wyglądać i obronią się same. Na razie garba za bardzo nie ma, więc to się rzuca w oczy.