[PL] Malunki C'tana
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Malunki C'tana
to może od razu zrób z tego Bumerabng ??
Ja też chcę aerograf
model bardzo fajny, nie podoba mi się tylko płaszcz i bumerang, może jakby wywijał nim nad głową to by wyglądało naturalniej 
Spoko, następny necron, którego robię ma bardziej powywijaną laskę. Ale już położyłem na to laskę
Aerograf fajna rzecz, ale szczerze mówiąc bez tego też można się obejść (chyba, że malujesz pojazdy), ja używam tylko wtedy kiedy muszę bo nie chce mi się go później myć
Jak kiedyś byś bardzo potrzebował użyć tego dobrodziejstwa techniki to możesz wpaść do mojego stacjonarnego warsztatu
Aerograf fajna rzecz, ale szczerze mówiąc bez tego też można się obejść (chyba, że malujesz pojazdy), ja używam tylko wtedy kiedy muszę bo nie chce mi się go później myć
Jak kiedyś byś bardzo potrzebował użyć tego dobrodziejstwa techniki to możesz wpaść do mojego stacjonarnego warsztatu
No to by było miłe bo zanim odłożę na własny minie trochę czasu 
Coś nowego panowie i panie
tym razem laska jest prosta i sztywna jak.... nie powiem co
Click to see full-sized image
Click to see full-sized imageRe: [PL] Malunki C'tana
Technicznie bardzo mi się podoba, ale nie pasuje mi kolorystycznie ten pomarańcz. Chyba o jeden kolor za dużo.
Spękana faktura ma ciekawy kolor i dobrze się prezentuje.
Na podstawce kryształy ładnie świecą, ale trochę pusto i płasko jest. Piasek na czarno i drybrush- nie do tego nas przyzwyczaiłeś.
Dziwne, że nie wyróżniłeś jakoś tej kuli w lewej ręce. Aż prosi się na niej o jakiś bajer przyciągający wzrok (OSL, jakaś moc, czy coś), a jest pominięta.
Spękana faktura ma ciekawy kolor i dobrze się prezentuje.
Na podstawce kryształy ładnie świecą, ale trochę pusto i płasko jest. Piasek na czarno i drybrush- nie do tego nas przyzwyczaiłeś.
Dziwne, że nie wyróżniłeś jakoś tej kuli w lewej ręce. Aż prosi się na niej o jakiś bajer przyciągający wzrok (OSL, jakaś moc, czy coś), a jest pominięta.
To jest złoty, nie pomarańcz
faktycznie może trochę mało wygląda na metalik na fotce..
faktycznie może trochę mało wygląda na metalik na fotce..
a stary klasyczny Lord na Sedeśie
Bałdzo ładny .. o le sie tego namalowałem .. n zamówienie , a ile tego jeszcze leży w domu mojego .... (zwykłe śmietniki)
robiłeś mu cos z laga czy to test ta nowa po up dacie ??
robiłeś mu cos z laga czy to test ta nowa po up dacie ??
Podstawka jest prosta ale baprawde fajna - BTW krysztalki promienieja na "podwozie" deski ?
Odnosnie spekan napisalem w WiPie
Odnosnie spekan napisalem w WiPie
Laske wzialem od jakiegos innego lorda i ja przerobilem. Krysztalki swieca tylko na podstawke, na deske juz niet. Od spodu sa tylko proste metaliki..
Za niedlugo pewnie pobawie sie na jeszcze jakims innym testowym destroyerze w swiatelka, bardziej naturalne
Za niedlugo pewnie pobawie sie na jeszcze jakims innym testowym destroyerze w swiatelka, bardziej naturalne