[PL] Malunki C'tana

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Re: [PL] Malunki C'tana

Post by Maru »

to może od razu zrób z tego Bumerabng ??
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
Flameon

Post by Flameon »

Ja też chcę aerograf :( model bardzo fajny, nie podoba mi się tylko płaszcz i bumerang, może jakby wywijał nim nad głową to by wyglądało naturalniej ;)
Ctan

Post by Ctan »

Spoko, następny necron, którego robię ma bardziej powywijaną laskę. Ale już położyłem na to laskę :)

Aerograf fajna rzecz, ale szczerze mówiąc bez tego też można się obejść (chyba, że malujesz pojazdy), ja używam tylko wtedy kiedy muszę bo nie chce mi się go później myć :lol:

Jak kiedyś byś bardzo potrzebował użyć tego dobrodziejstwa techniki to możesz wpaść do mojego stacjonarnego warsztatu :)
Image Image
Flameon

Post by Flameon »

No to by było miłe bo zanim odłożę na własny minie trochę czasu :D
Ctan

Post by Ctan »

Coś nowego panowie i panie :) tym razem laska jest prosta i sztywna jak.... nie powiem co :lol:

ImageClick to see full-sized image
Image Image
Wojteq

Post by Wojteq »

Technicznie bardzo mi się podoba, ale nie pasuje mi kolorystycznie ten pomarańcz. Chyba o jeden kolor za dużo.
Spękana faktura ma ciekawy kolor i dobrze się prezentuje.

Na podstawce kryształy ładnie świecą, ale trochę pusto i płasko jest. Piasek na czarno i drybrush- nie do tego nas przyzwyczaiłeś.

Dziwne, że nie wyróżniłeś jakoś tej kuli w lewej ręce. Aż prosi się na niej o jakiś bajer przyciągający wzrok (OSL, jakaś moc, czy coś), a jest pominięta.
Ctan

Post by Ctan »

To jest złoty, nie pomarańcz :)
faktycznie może trochę mało wygląda na metalik na fotce..
Image Image
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

a stary klasyczny Lord na Sedeśie :) Bałdzo ładny .. o le sie tego namalowałem .. n zamówienie , a ile tego jeszcze leży w domu mojego .... (zwykłe śmietniki)

robiłeś mu cos z laga czy to test ta nowa po up dacie ??
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
dead

Post by dead »

Podstawka jest prosta ale baprawde fajna - BTW krysztalki promienieja na "podwozie" deski ?
Odnosnie spekan napisalem w WiPie
Ctan

Post by Ctan »

Laske wzialem od jakiegos innego lorda i ja przerobilem. Krysztalki swieca tylko na podstawke, na deske juz niet. Od spodu sa tylko proste metaliki..

Za niedlugo pewnie pobawie sie na jeszcze jakims innym testowym destroyerze w swiatelka, bardziej naturalne :)
Image Image
Post Reply