[PL] Galeria Bohuna
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria Bohuna
potwierdzam, świr jesteś - w jak najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu! 
Ja musze przeinstalowac system, zeby odzyskac porzadna wizje na monitorze, ale z tego co widze juz teraz to faktycznie pan wgniata w ziemie:)
'eM
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
może z wyjątkiem dymów...
NO no na tym modelu pokazałeś klasę i poziom na jakim malujesz metaliki !
Broda trochę się zlewa,pogłęb cienie.
Rysy są zrobione białą farbą czy srebrną ?
Pozdrawiam,
KeraM
Broda trochę się zlewa,pogłęb cienie.
Rysy są zrobione białą farbą czy srebrną ?
Pozdrawiam,
KeraM
....Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up.
Metaliki faktycznie niszczą. Super przebarwienia, ryski i pęknięcia. Wszystko fajnie się błyszczy.
Czekam na więcej.
Czekam na więcej.
Wow! Nic nowego chyba nie dodam czego nie powiedzieli poprzednicy 
Mógłbym Cię prosić o jakiś mini tutorial jak paćkać takie metaliki? Wystarczy w punktach kolor po kolorze, bardzo w skrócie
U mnie z metalikami raczej słabo, myślę, że to by mi baaaardzo pomogło popatrzeć jak to robi mistrzu.
Mógłbym Cię prosić o jakiś mini tutorial jak paćkać takie metaliki? Wystarczy w punktach kolor po kolorze, bardzo w skrócie
U mnie z metalikami raczej słabo, myślę, że to by mi baaaardzo pomogło popatrzeć jak to robi mistrzu.
film jest o tym, calkiem dluuuugi i ze szczegolami i w ogole mega;]Ctan wrote:
No chyba ze Bohun znow zmienil technike malowania metali od tego czasu, bo odkad znam jego prace mial juz conajmniej trzy (mam racje co do liczby?)
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Dzięki raz jeszcze!
@Marta: fakt, nakręciłem tutorial z metalikami, ale ta faktycznie trochę się różni od tamtej...
W najbliższym czasie zrobię step-by-step tutorial z malowania takich metalików i wrzucę na forum
@Marta: fakt, nakręciłem tutorial z metalikami, ale ta faktycznie trochę się różni od tamtej...
W najbliższym czasie zrobię step-by-step tutorial z malowania takich metalików i wrzucę na forum
dobry z ciebie i pożyteczny chłop! 
Ja już czekamBohun wrote:Dzięki raz jeszcze!
Dzięki, że Ci się tak chce, bo ja wiem po sobie że nie zawsze jest na takie rzeczy czas