Miejsce na prezentację i omawianie modeli, nad którymi ciągle pracujecie.
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Tak, Henryk jest niesamowitym modelem, ponadczasowym
Podoba mi się bardzo pozszywane kawałki skóry od przodu, podoba mi się twarz i zielenie. Nie do końca pasuje mi tył i kapelusz, za bardzo mi w róż to wpada. Laga też się za bardzo zlewa z tymi brązami.
laga mi pasi, tylko jakoś tak halloweenowo mi się kojarzy ten kapelusz zlewający się z peleryną - jakby kupił sobie kostium na balik. to jest mój podstawowy zarzut.
a co do ponadczasowości to i owszem, ten model się nie zestarzał. wiele olskuli to obecnie takie raczej słodkie pokraki, a ten nie odstaje jakościowo od wielu dzisiejszych modeli - i ile ma charakteru!
Macie rację, kapelutek i płaszcz w tym samym kolorze to słabo wygląda. Kapelutek będzie czarny po krótkim przemyśleniu. Celowo ograniczyłem paletę kolorów bo nie chciałem, żeby nekromanta miał pstrokate ubranko.
Hejo Mam problem, nie wiem jaki kolor ognia na rogach tego chłopka zrobić, na pewno róż i fiolet odpada bo się zleje z resztą, dysk będzie kryształowy niebieski, podstawki póki co nie ma. Chętnie posłucham jakiejś dobrej rady