[PL] Hussar 2011 - Warszawa, 22.10.2011

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Tula

Re: [PL] Hussar 2011 - Warszawa, 22.10.2011

Post by Tula »

to mam pewien pomysł.
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

my i star wars? uchowaj panie boze!

Image
Image
Image
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
Tula

Post by Tula »

Współpracowałam w tym roku z pewną fundacją, to ludzie, którzy mają kompletnego hopla na punkcie SW. Może np. spróbować ich ściągnąć ( chociażby dla dzieci) albo zaproponować wspólną imprezę. Rzucam pomysł. Oni przede wszystkim wspierają potrzebujące maluchy, swoją drogą można uderzyć i w ten sposób, dla nas byłaby to świetna promocja i przy okazji dobry uczynek. wyglądają tak
Image

i są strasznie fajnymi ludźmi. (oczywiście jet ich więcej, mają nawet Chubakę :)
Szaman

Post by Szaman »

to S.W.A.T. czy cos innego?
Tula

Post by Tula »

to Fundacja Mocy akurat, ale wiem, że S.W.A.T. tez organizuje różne pokazy dla dzieci.
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

mają świecące miecze! :shock:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Tula wrote:mają nawet Chubakę :)
my tez mamy :mrgreen:
Image
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

Nożyczki się odzywają:

Wiem, że to nie było do mnie.

To na pewno nie było do mnie.

Nieeee, na pewno nie miałeś na myśli mnie.

Prawda?

Ufff, miałeś na myśli włochaty avatar Szamana!

P.S. U nas w Gorzowie też mam takiego jednego fana SW, ma nawet też kostiumy chyba dwa :)
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
Gregu

Post by Gregu »

Cześć wszystkim,
Czytam i czytam temat przyciągnięcia ludzi,może coś w końcu skrobnę.Na Hussarze miałem przyjemność być drugi raz,tym razem z pracą.Tak jak w roku poprzednim, całość imprezy wywarła na mnie po raz kolejny bardzo dobre wrażenie.Super atmosfera,niesamowicie przyjaźni ludzie którzy zawsze byli skorzy do rozmowy,pomocy w rozwianiu wątpliwości co do technik malarskich i praktycznie wszystkiego co z tym związane.Podziękowania dla wszystkich którzy byli.Szczególne dzięki Ań,Bohunowi i Namelessowi.Cieszę się że mogłem przyjechać i wziąć udział w tym wszystkim.
Do rzeczy.Zdaje mi się że na głównej stronie Hussara był taki licznik czasu pozostałego do konkursu.Nie znam się na tym,ale czy nie dałoby się takiego zrobić w formie banneru z odnośnikiem do strony i oczywiście "odliczaczem"?Wtedy każdy mógłby dodać sobie coś takiego na swoim blogu na głównej stronie,podpisie na jakimkolwiek forum na którym jest zarejestrowany,poprosić ko/-legę/-leżankę żeby również w ten sposób zareklamowali ten konkurs.Często ludzie z samej ciekawości klikną.W temacie blogów,każdy mógłby na swoim machnąć w poście linka do raportu z Hussara,zawsze jakaś forma reklamy moim zdaniem.Wiem również że niektóre blogi prowadzą tzw.blog exchange.Robi tak np.Faeit212,belloflostsouls i im podobni (wiem że to ludzie z JU.ES.EJ ale ich blogi czytują osoby z całego świata,więc może i do nich uderzyć?)
Druga rzecz jaka mi przyszła na myśl;kiedy skończył się kurs rzeźbienia Ańa dzierżąc pędzel pokazywała jak malować,ludzi było sporo wokół małego stolika i nie każdy tak naprawdę mógł się nacieszyć i napatrzyć (druga rzecz że ciężko było coś dostrzec ze względu na słabe oświetlenie,ale to już zdaje się chyba ktoś podejmował).Może następnym razem zrobić ze 3 takie stanowiska?Luźna propozycja bo nie wiem czy znaleźliby się ludzie chętni do poświęcenia swojego czasu na coś takiego.
Trzeci pomysł;na pewno ktoś dysponuje kamerą żeby nagrać spot reklamowy na youtube.I znów,taki filmik na bloga,forum itp.To tyle,mam nadzieję że się na coś przydałem :)
Post Reply