[PL] Zwierzaki ...
-
Nameless
- The Better Choice

Re: [PL] Zwierzaki ...
@Tula - jest akurat w pelni rasowo-rodowodowa, z papierami na to. po prostu nie wybieralem psiura patrzac na linie przodkow, renome hodowcow itp. jakos takie rzeczy sa poza moja strefa zainteresowania.
a charakterek ma charakterny
cokolwiek nie mowi sie o akitach - trzeba to pomnozyc jeszcze przez dwa
pewnie cos wiesz o tym 
a charakterek ma charakterny
-
Tula
my wybieralismy właściwie pod kontem ew. chorób itp. ale tez na zasadzie - rodowodu jako jakiejś tam gwarancji a nie wystawowego szału, tym bardziej, że te wystawy to takie śmieszne bagienko.
Oj tak charakter akity znam...chociaz nasz jest specyficzny bo uwielbia ludzi. Natomiast uparty...jak...akita
dominujący, i czasami kompletnie głuchy, i oczywiście każdy inny pies to wróg...
Gildor wszystkie akity mają takie zakręcone świńskie ogonki.
Oj tak charakter akity znam...chociaz nasz jest specyficzny bo uwielbia ludzi. Natomiast uparty...jak...akita
Gildor wszystkie akity mają takie zakręcone świńskie ogonki.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
o to spora poprawa ostatnio rzygał czy coś w tym stylu tylko drugim końcem 
tia.... zle znosi moje wyjazdy;pMaru wrote:o to spora poprawa ostatnio rzygał czy coś w tym stylu tylko drugim końcem
tym razem byly rzygi a poprzednim to wlasnie drugim koncem;/
nie wiem czemu taki mi sie nerwowy kot trafil...
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
-
Nameless
- The Better Choice

jakbym swoja akitke opisywalTula wrote:Oj tak charakter akity znam...chociaz nasz jest specyficzny bo uwielbia ludzi. Natomiast uparty...jak...akitadominujący, i czasami kompletnie głuchy, i oczywiście każdy inny pies to wróg...
jesli chodzi o ludzi - przy nas lubi wszystkich. ale nie robilem testow co by sie stalo gdyby nas nie bylo w domu, a obcy wszedl do srodka - nie znalazlem ochotnikow