[PL] 1 2 3... proba pedzla
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] 1 2 3... proba pedzla
kojarzycie scene z 3 czesci wladcy pierscieni kiedy jest pokazywana przemiana golluma ? W tej scenie gryzie rybe i kadr jest tylko na jego zeby.. ten antos ma jego zeby jak w more strzelił 
Moze sie autor rzezby zasugerowal Gollumem, kto wie co tam artystom za inspiracje tuptaja po glowie.Rentall wrote:kojarzycie scene z 3 czesci wladcy pierscieni kiedy jest pokazywana przemiana golluma ? W tej scenie gryzie rybe i kadr jest tylko na jego zeby.. ten antos ma jego zeby jak w more strzelił
Na szczescie Antos ma wystarczajaco duzo cech indywidualnych, stanowiacych o jego oryginalnosci.
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
a mnie on przypomina cos z Labiryntu Fauna / HellGoya 2 ... no i Goofiego
Pozwolicie chlopaki, ze nawet nie bede komentowac waszych skojarzen:D
Podstawka pod Yrse. Mniej wiecej gotowa.
Click to see full-sized image
Chcialam uderzyc w taki tundrowy nieco klimat, wiec nie bedzie za bardzo traw ani zadnej innej wysokiej roslinnosci. Zastanawiam sie usilnie nad kolorem tego mchu, bo srednio mi tutaj lezy taki zoltawy, ale z kolei foty tundry ktore znalazlam sugerowalyby, ze jest taki jak trzeba. Musze nad nim pomyslec, conajwyzej strzele mu lekkiego washa z ciemniejszej zieleni, zeby urozmaicic nieco kolor.
'eM
Podstawka pod Yrse. Mniej wiecej gotowa.
Click to see full-sized imageChcialam uderzyc w taki tundrowy nieco klimat, wiec nie bedzie za bardzo traw ani zadnej innej wysokiej roslinnosci. Zastanawiam sie usilnie nad kolorem tego mchu, bo srednio mi tutaj lezy taki zoltawy, ale z kolei foty tundry ktore znalazlam sugerowalyby, ze jest taki jak trzeba. Musze nad nim pomyslec, conajwyzej strzele mu lekkiego washa z ciemniejszej zieleni, zeby urozmaicic nieco kolor.
Click to see full-sized image'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
przypomina mi to podstawkę Jasona pod czarodzieja - drzewko bardzo podobne ale poza tym efekt roślinności dobrze wygląda
nie moja wina Maru ze Tobie sie wszystko kojarzy:D
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
skałka to kora ? a mech to co ?
Si:)Rentall wrote:skałka to kora ?
Magiczna posypka Gildora:)Rentall wrote:a mech to co ?
Sproszkowana gabka firmy Noch - bardzo przyjemna sprawa:D
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
wedle badań przeciętnemu facetowi kojarzy się co 45 sekund .. ...Marta wrote:nie moja wina Maru ze Tobie sie wszystko kojarzy:D
tysz mam taka gumbke tylko moja jest trochę w oczojebnym kolorze i trzeba ją poprawiać