[PL] Galeria Bohuna
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria Bohuna
zwłaszcza tupecik - jak zawieje wiatr to potrafi zfrunąć z dyńki a potem łyso ...
Hejhej!
Całe wieki nie wrzucałem żadnych zdjęć, ani też w ogóle nie udzielałem się tu społecznie, co uważam za karygodne
Żeby nieco zatrzeć złe wrażenie wrzucę nowe zdjęcie (w najbliższych dniach powinno się zmienić na liczbę mnogą).

Uploaded with ImageShack.us
Całe wieki nie wrzucałem żadnych zdjęć, ani też w ogóle nie udzielałem się tu społecznie, co uważam za karygodne
Żeby nieco zatrzeć złe wrażenie wrzucę nowe zdjęcie (w najbliższych dniach powinno się zmienić na liczbę mnogą).

Uploaded with ImageShack.us
-
Nameless
- The Better Choice

nie ty jedenBohun wrote:co uważam za karygodne
na szybko - kolorystycznie mi nie gra. polaczenie tych metali, jasnej brody i czerwonych "oczu" nie bardzo udane.
a mnie metale tak oślepiły, że reszta się nie liczy (jak dla mnie zacna!)
metaliki rewelacja. bo to metaliki? czy znowu jakiś wariacki NMM?
widzisz teraz - jak kiedyś zrezygnujesz z sędziowania na Hussarze, to lepiej żebym sędziował ja niż Nameless, bo jest do ciebie uprzedzony

metaliki rewelacja. bo to metaliki? czy znowu jakiś wariacki NMM?
widzisz teraz - jak kiedyś zrezygnujesz z sędziowania na Hussarze, to lepiej żebym sędziował ja niż Nameless, bo jest do ciebie uprzedzony
Fajny model, to Rackham jest ?
Podobają mi się obicia i zadrapania, metaliki również.
Mam wrażenie, że na żywca wygląda lepiej, bo spory kontrast w połączeniu z białym tłem pewnie wiele odbiera temu modelowi.
Weź proszę jakieś felki do Lubelandu na konkurs, mogą być WIPy, chętnie zobaczę je na żywca
Podobają mi się obicia i zadrapania, metaliki również.
Mam wrażenie, że na żywca wygląda lepiej, bo spory kontrast w połączeniu z białym tłem pewnie wiele odbiera temu modelowi.
Weź proszę jakieś felki do Lubelandu na konkurs, mogą być WIPy, chętnie zobaczę je na żywca
Tak to Rackham.
Bohun gratulacje
rewelacja!
Metaliki wgniataja w ziemie.
Kolorystaycznie dla mnie jest jak najbardziej ok! Czerwone soczewki fajnie przyciagaja wzrok. Broda nie jest w tym modelu najwazniejsza i dobrze, ze sie nie wyroznia.
Bohun gratulacje
Metaliki wgniataja w ziemie.
Kolorystaycznie dla mnie jest jak najbardziej ok! Czerwone soczewki fajnie przyciagaja wzrok. Broda nie jest w tym modelu najwazniejsza i dobrze, ze sie nie wyroznia.
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Kozak.
Widzę, że coraz bardziej skomplikowane faktury metalu wymyślasz i dobrze Ci to wychodzi. Chętnie zobaczę go na żywo jak pozwolisz 
ok that is just super cool, i've started working on metallics and this just blows my mind and makes me want to try out lots of different things. I love how fluffy and subdued the smoke comes from the model too
very nice work on the contrast in both textures and general highlights.
no konkret .. a nie korciło cie pomalować go na "Iron mana" ?? - Yellow Red Hot rod
Dziękuję wszystkim za komentarze!

Potwierdzam, to metaliki, nie żaden NMM