Miejsce na prezentację i omawianie modeli, nad którymi ciągle pracujecie.
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Marta wrote:Juz mi Nameless (co to nie lubi wiekszosci moich ostanich dokonan) wystarczy w lozy malkontentow:D
a przypomnij mi ktorych twoich prac tak nie lubie? bo ja tylko markiza kojarze.
No ale markiz dluuugo sie ciagnal;p
Poza tym przy moim tempie malowania to stanowi on spory odsetek tegorocznych minisow;p
A tak w ogole to zart mial byc.. Widac troche nie wyszedl:( jak ten z podkladem;p
a to żarty muszą wychodzić? i pewnie jeszcze maja bawić kogoś poza żartującym?
pfffff....
kalkomanie możesz sama wydrukować - kupuje się folię do kalkomanii (u anglosasów na 100% już to znają), drukujesz na tym nadruk komputerową drukarką i potem nakładasz na model
mahon wrote:
kalkomanie możesz sama wydrukować - kupuje się folię do kalkomanii (u anglosasów na 100% już to znają), drukujesz na tym nadruk komputerową drukarką i potem nakładasz na model
Bede musiala pamietac przy robieniu fotek finalnych, zeby unikac tego ustawienia;p
W ogole to ponoc jego zeby teraz wygladaja jak zjedzone przez prochnice;p Efekt calkiem przypadkowy, ale chyba trzeba sie bedzie temu przyjrzec i wzmoncnic w razie czego.
'eM
ps: a ty Slawol kompy naprawiaj, na maile odpisuj a nie sie po forach szwendasz;p
Ogolnie laser sie srednio chyba sprawdza w takich sprawach;(
Robilam plakietki na podstawki i tak powiem szczerze, ze nei wymiata. Nastepne w ogole chyba bede robic w metalu juz normalnie w punkcie gdzies, bo nie ma sensu sie z tym bawic dla takich efektow.
Moze znajde tutaj kogos z atramentowka, zeby sobie te kalkomanie druknac;]