Dzięki wielkie za taki wysyp komentarzy! jestem uradowany ! Co do fluffu, lubię odbiegać od kolorystyki GW ,we własne kolory. Zastanawiam się jakim kolorem pomalować zbroje , myślę nad srebrnym ale za bardzo będzie się zlewał. Raczej ucieknę w kolorystykę GW czyli zgniło-zielony.
Dzisiaj nie zrobię zdjęć,ponieważ baterie padły,ale opowiem wam co zmieniłem i co pomalowałem:
-Zmieniłem kolor ran z różowego na pomarańczowy
-Uda,falki,hełm,róg sa pomalowane
Pozdrawiam,
KeraM
Ps. Wytrwajcie ten jeden dzień
[PL]Stajnia dzikich pędzli - KeraM
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] Stajnia dzikich pędzli -KeraM
....Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up.
Hehehe widzę że zacząłem lawinę Nurgle Lordów. Kolorystyka niekonwencjonalna ale na plus. Ciekawe jak dobierzesz resztę kolorów bo łatwo się pogubić w eksperymentach. Czekam na następne fotki.
-RED
-RED
Bardzo ciekawa skóra. Kolorystycznie trochę kontrowersyjna ale może wyjść fajny cukierek
Hej hej , sorry za takie opóźnienie ze zdjęciami, ale wiecie jak jest ze szkołą .
Co sądzicie o pancerzu i zmianie koloru ran?
Pozdrawiam,
KeraM
Co sądzicie o pancerzu i zmianie koloru ran?
Pozdrawiam,
KeraM
nie podoba mi sie kolor skory. Widze ze cala skora zrobiona, ale o glowie zapomniales.
ty czekaj a co się zmieniło ?? bo ja nie kumkaty ??
Kolor ran zmieniłem z różowego na pomarańczowy.Pomalowałem hełm i pancerz. Bardziej skontrastowałem skórę. Ogólnie model mi nie wyszedł jak chciałemMaru wrote:ty czekaj a co się zmieniło ?? bo ja nie kumkaty ??
Pozdrawiam,
KeraM
a dobra teraz widzę
wiesz co popatrz na Nurglowego demona zrobionego przez Bohuna bo ci własne w ta stronę uciekł i sądzę że idąc jeszcze bardziej w tamta stronę zrobisz dobrze
wiesz co popatrz na Nurglowego demona zrobionego przez Bohuna bo ci własne w ta stronę uciekł i sądzę że idąc jeszcze bardziej w tamta stronę zrobisz dobrze
KeraM wrote:Hej hej , sorry za takie opóźnienie ze zdjęciami, ale wiecie jak jest ze szkołą
Ja tam nie wiem, dawno mnie tam nie było
Myślę, że pancerz mi się bardzo podoba, choć dodałbym tam gdzieś jakichś niuansów kolorystycznych. Kolorowe rany mi pasują, ale ta jedna wielka zielona kulka (na brzuchu, z przodu), to mi się kojarzy albo z jakimś klejnotem/eliksirem w grze albo z jakimś zielonym żelkiem albo z logo Sony EricssonaKeraM wrote:Co sądzicie o pancerzu i zmianie koloru ran?
Myślę, że róg wystający z hełmu malowany "w zebrę" mi się nie podoba, wolę jak te kreski zanikają przy "korzeniu". A w ogóle to i tak wolę gładkie cieniowanie rogów bardziej.
I myślę także, że przejarałeś fotki.
P.S. I myślę jeszcze, że model jak na plastik jest bardzo dobrze wykonany, niedługo napiszę recenzję, bo mój też już do mnie dotarł
Racja,zdjęcia że tak powiem " przekoloryzowane " , bo w realu lepiej wszystko wygląda, zwłaszcza skóra.Slawol wrote:I myślę także, że przejarałeś fotki.
Jakiego nurgla? mógłbyś zapodać zdjęcie ?Maru wrote:wiesz co popatrz na Nurglowego demona zrobionego przez Bohuna bo ci własne w ta stronę uciekł i sądzę że idąc jeszcze bardziej w tamta stronę zrobisz dobrze
To był mój pierwszy róg, więc robiłem w ciemnoSlawol wrote:Myślę, że róg wystający z hełmu malowany "w zebrę" mi się nie podoba, wolę jak te kreski zanikają przy "korzeniu". A w ogóle to i tak wolę gładkie cieniowanie rogów bardziej.
Pozdrawiam,
KeraM