[PL] Maru dne smarowanie
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
Kylo
Re: [PL] Maru dne smarowanie
No właśnie, skąd masz tego Deadpoola bo też bym chętnie sobie takiego sprawił
Oj Daniel, wypadłeś coś z obiegu - z Infinity i do tego z Nomadów 
Śet, ale zapóźniony jestem,
ale wiesz ja się teraz upodlam w domu figurką do W40k.....czuje się brudny
Tak potem pomyślałem, że może to być INFa, ale nie zdziwiłbym się, jak by to było Pulp City.
Tak czy inaczej felek wygląda rzeczywiście jak Dead Pool
Click to see full-sized image
Mała interakcja między panią w czarnym i Dead Poolem
ale wiesz ja się teraz upodlam w domu figurką do W40k.....czuje się brudny
Tak potem pomyślałem, że może to być INFa, ale nie zdziwiłbym się, jak by to było Pulp City.
Tak czy inaczej felek wygląda rzeczywiście jak Dead Pool
Mała interakcja między panią w czarnym i Dead Poolem
Click to see full-sized imageRe: [PL] Maru dne smarowanie
Czerwony ludzik jest fajny 
Nie jest taki strasznie "Marudny' stylowo, podobają mi się czerwienie. Przypomina nieco spajderMena
Nie jest taki strasznie "Marudny' stylowo, podobają mi się czerwienie. Przypomina nieco spajderMena

bardzo krótko, ale muszę: fajna pani-kotek, fajna pani w czerni i bardzo fajny deadpool. tego ostatniego ci trochę zazdroszczę....

mi parę razy napisali, że nie puszczą przelewu, bo będę znał numer ich konta i będzie można ich okraśćMaru wrote:ma ktoś Pay pala ?? bo hamerykańce nie umią przelewów normalnych robić -_-'
tak przypominam że żyje 
Dianbananka do infififi pomalowana na Stormtrupera z SW
model do gry ale w sumie pomalowany w tzw grey scale ... bo jakoś tak mi pasowało poza tym trułem o tym grebo .. i jakoś samo tak wyszło
Dianbananka do infififi pomalowana na Stormtrupera z SW
Click to see full-sized imagemodel do gry ale w sumie pomalowany w tzw grey scale ... bo jakoś tak mi pasowało poza tym trułem o tym grebo .. i jakoś samo tak wyszło
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

Oooo, to malowanie w całości mi się podoba
Super. Ograniczona kolorystyka, dobrze dobrane kolory do poszczególnych elementów, no i nawet fotki nie są takie ziarniste! 
Jedynie do byle jakich literek w gazecie się przyczepię, ale skoro to do grania - niech moja uwaga pozostanie tylko zaczepką
Jedynie do byle jakich literek w gazecie się przyczepię, ale skoro to do grania - niech moja uwaga pozostanie tylko zaczepką
no wiem położyłem jej Fakciora pod nogami a powinien być Ahl Jazira weekly, 
ale korzystając z nowego pstrykacza udało mi sie złapać parę judków które wcześniej wyszły mi na fotkach bokiem (będzie tego więcej ^-^)
Zabulec do Helldorado
i Odaliska do infififi
jeszcze nie jest idealnie - muszę się skapnąć jak robić kompresje z 6 mb na "normalnego jpg" by mieć większą kontrole co w czasie tego dzieje sie z kolorem
ale korzystając z nowego pstrykacza udało mi sie złapać parę judków które wcześniej wyszły mi na fotkach bokiem (będzie tego więcej ^-^)
Zabulec do Helldorado
Click to see full-sized imagei Odaliska do infififi
Click to see full-sized imagejeszcze nie jest idealnie - muszę się skapnąć jak robić kompresje z 6 mb na "normalnego jpg" by mieć większą kontrole co w czasie tego dzieje sie z kolorem