Miejsce na prezentację i omawianie modeli, nad którymi ciągle pracujecie.
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Ano:) Odkad go zobaczylam szukalam pretekstu, zeby kupic. Zobaczymy tylko jak mi pojdzie z malowaniem, bo juz dwa schematy kolorystyczne blizni mi zablokowali;p
No wlasnie nie chcialam sie wzorowac na istniejacych juz pracach. Ale jak sobie wymyslilam schemat kolorystyczny, ktory by mi do tego pana pasowal, Jarhead juz go pomalowal;] Potem wybralam nastepny.... i maluje go PrawnPower;p Wiec teraz zdecydowalam sie na schemat historyczny. W koncu jego ubranko do zludzenia przypomina mundur wojskowy z czasow napoleonskich chyba;]
No i oczywiscie bedzie w miare ciemny, bo mi osobiscie do tego pana jasne kolory nie bardzo pasuja.
mahon wrote:błoto? po co? fuuuuj... na takim galowym modelu?
true;]
ja w ogole mam juz do tego zioma taka ideologie w glowie ulozona jak rzadko kiedy mi sie zdarza. mam tylko nadzieje, ze uda mi sie to przekazac w malowaniu;]
porobilam troche przy tym swietle swiec, zaraz sprobuje porobic foty, moze cos bedzie lepiej niz ostatnio.