Miejsce na prezentację i omawianie modeli, nad którymi ciągle pracujecie.
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Może poszukam w swoim ogrodzie jakiś roślinek np.poobrywam pędy paproci...zawsze coś Niestety zabrakło mi posypki więc jutro będę zmuszony przejść się na plac zabaw,żeby trochę "pożyczyć" z piaskownicy .W piątek powinienem mieć już aparat,to pokaże dalsze prace.
Dobranoc,
KeraM
....Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up.
Bardzo fajna podstawka, super!
Ja tez szukałem w necie takich roślinek , i tu, ni stąd ni zowąd będąc na rybach znalazłem to :
Fajne nie? nie wiem co to ale jest super wypas!
Pozdrawiam Oss
w stosunku do ostatniej pracy, to zrobiles wielki progres ! Z nim mozesz liczyc na 150zł na allegro.
Swietna kolorystyka, pióro na lasce odstaje od piór na masce, brakuje wycieniowania. Niemniej jednak praca bardzo dobra, czekam na zdjecie od tyłu, jestem ciekaw jak pomalowałes płaszcz.
Rentall wrote:w stosunku do ostatniej pracy, to zrobiles wielki progres ! Z nim mozesz liczyc na 150zł na allegro.
..albo 100$ i więcej na ebayu.
Bardzo podoba mi się Twoje malowanie lubię takie pastelowe kolory.
Możesz zdradzić przepis na taki kolor skóry? Chciałbym jeszcze zobaczyć plecy gościa bo tam też zostało trochę szczegółów. Jeśli tylko masz takie fotki to wrzucaj.