[PL] warsztat olkkkkka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] warsztat olkkkkka
smoly nie bedzie, wlasnie sie biore za rozjasnianie tego czarnego
"Oddychanie jest bardzo ważne przy malowaniu figurek, jeśli malarz nie oddycha to robi się siny"
co do bitsów to 100% zgadzam się ze Sławolem!
dredy mi pasują malarsko (nawet te niezbyt gładkie przejścia na pancerzach mają swój urok) poza modelarskimi usterkami
ale bestia zapowiada się naprawdę klasa. ciśnij dalej, świetne kolory wybrałeś!
dredy mi pasują malarsko (nawet te niezbyt gładkie przejścia na pancerzach mają swój urok) poza modelarskimi usterkami
ale bestia zapowiada się naprawdę klasa. ciśnij dalej, świetne kolory wybrałeś!
Tutaj widzę, że poprzednicy już powiedzieli wszystko co i ja chciałem
Ja czekam na potwora! Będą jakieś urozmaicenia kolorystyczne skóry typu turkus czy jakieś brązy?
Ja czekam na potwora! Będą jakieś urozmaicenia kolorystyczne skóry typu turkus czy jakieś brązy?
krowa sie robi. przebarwienia beda, w zasadzie juz sa, tylko fotek nie zrobilem
Takie cosie mam na razie pokonczone, albo prawie pokonczone bo jezcze tego biednego gema na tarczy musze poprawic
dla bitspudla
Takie cosie mam na razie pokonczone, albo prawie pokonczone bo jezcze tego biednego gema na tarczy musze poprawic
dla bitspudla
"Oddychanie jest bardzo ważne przy malowaniu figurek, jeśli malarz nie oddycha to robi się siny"
no gem rzeczywiście biedny wyszedł. zwłaszcza przy tak świecących metalach.
za to działko fajne
za to działko fajne
1) Czy mi się wydaje czy to jest nie skończony miecz, może i tak ale czy mógł byś zapodać jakieś pojedyncze zdjęcia?
2) Nie tyle nie skończony ile(moim zdaniem ) nie dokończony metal.
Reszta mi się bardzo podoba , jest na naprawdę wysokim poziomie(z resztą , wcześniejsze prace również ) , zwlaszcza podobają mi się złote metale no i to działko
Pozdrawiam , Oss
Cześć Olek!
Działko jak już było wspomniane jest b.fajne natomiast po marinsach spodziewałem się czegoś lepszego. Są ok ale na WIPach myślałem że to będzie jakiś większy pocisk.
Działko jak już było wspomniane jest b.fajne natomiast po marinsach spodziewałem się czegoś lepszego. Są ok ale na WIPach myślałem że to będzie jakiś większy pocisk.
no Custodiaie ładnie, racja że geny to słabe ale i tak poprawiać bedziesz
co od działka to technicznie ładne ale minusem jest to że jest jednolite
co od działka to technicznie ładne ale minusem jest to że jest jednolite
U Custodian podoba mi się ta tarcza na pierwszym planie i głowa bez hełmu A ten klejnot dostałby głębi nawet teraz, gdybyś go zwyczajnie zalał bezbardwnym lakierem błyszczącym
Działko bardzo udane, choć dla mnie trochę za mało się dzieje w zagłębieniach. Takie modele dużo zyskują, gdy się je podkreśla washami, wtedy każdy segment i część jest dobrze widoczna i odcięta
Działko bardzo udane, choć dla mnie trochę za mało się dzieje w zagłębieniach. Takie modele dużo zyskują, gdy się je podkreśla washami, wtedy każdy segment i część jest dobrze widoczna i odcięta
ufff skonczony
fotki troche ciemnawe, cos jeszcze nie bangla tak jak powinno z tlem z massive voodoo
immortal a maxmini.eu
fotki troche ciemnawe, cos jeszcze nie bangla tak jak powinno z tlem z massive voodoo
immortal a maxmini.eu