[PL] Konkurs malarski GREY SEER 2011 - Gorzów Wlkp. 13.08.11
Re: [PL] Konkurs malarski GREY SEER 2011 - Gorzów Wlkp. 13.0
NICE!! Chętnie zobacze twoje prace na żywcaAna wrote:Skoro Wojto daje radę z Ostrołęki to i ja spakuję tyłek do auta
Heh, nie ma to jak zdrowy wjazd na ambicje i motywator Ide mordować drugiego felka w takim razie.No! Mamy nadzieje ze was nie zabraknie! To widze że szykuje się konkurencja na naprawdę wyśmienitym poziomie! nic tylko malować!
"Jeśli twoje dziecko maluje flaki na małych lalaeczka, zbiera armie składającą się z samych mężczyzn, to wiedz, ŻE COŚ SIĘ DZIEJE"
Click to see full-sized image
Tak tylko dygresja
Jeśli chodzi o niedziele, to podłączam się pod pytanie Camela, bo powrót generalnie może być słaby, no i w poniedziałek trzeba by sponiewierany do roboty iść.
Sobota byłaby 1000 razy lepsza. I możnaby wtedy zrobić jakieś wieczorne spotkanie połączone z nocowaniem Ale będzieeee
No przecież od początku mówiłem, że konkurs jest w sobotę, Miśki! Mówiąc o rozkładzie jazdy, miałem na myśli program dnia, ale sam konkurs będzie w sobotę. Zresztą w temacie jest data dokładna.
Aniu, postaraj się w takim razie tyłek Mahonia też wpakować Jeśli będziecie pewni przyjazdu, to może zagonię Mahonia do jakiejś roboty
@mr_Denial -
Dawać, Dzikusy, dawać, będzie na kim się powyżywać!przemo wrote:W ogóle to niezła ekipa zapowiada się na Gorzów! Naprawdę spora. Szykuj się Sławek na tłum dzikich malarzy
Aniu, postaraj się w takim razie tyłek Mahonia też wpakować Jeśli będziecie pewni przyjazdu, to może zagonię Mahonia do jakiejś roboty
@mr_Denial -
Postaram się zjawić .Z racji tego że ostatnią zaniedbałem malowanie , nie dam rady przygotować czegoś sensownego na GD Germany 2011 , ale za to postaram się jak najlepiej przygotować na Grey Seer'a .Nie wiem jak tam z moją formą bo dawno nic nie dokończyłem , jednak myślę że dam radę wypracować coś sensownego przez miesiąc mazania .
No cóż pozostaje mi tylko życzyć wam miłej pracy nad modelami i jak mam nadzieje do zobaczenia na konkursie
Pozdrawiam
No cóż pozostaje mi tylko życzyć wam miłej pracy nad modelami i jak mam nadzieje do zobaczenia na konkursie
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
przykleiłem temat, przepraszam, że dopiero teraz.
Nie ma o czym mówić. Dzięki!
Mahoń też jest entuzjastyczny Mamy tylko podstawowe pytanie: czy planujesz zorganizować imprezę? Pytam bo nie wiem czy brać malca.
Masz na myśli afterparty w lokalu? Owszem, myślałem o tym od samego początku i dopiero chciałem o tym napisać, ale skoro mnie uprzedziłaś...
Będzie nas w tym roku trochę, więc można już o tym grupowo pomyśleć, poza tym konkurs będzie w sobotę, więc nie ma aż takich obaw o powrót na czas do swoich spraw.
Jako że impreza będzie się odbywała na terenie szkoły (tej samej), to będzie możliwość przenocowania na sali na górze. Jak to zwykle bywa. Z tego też względu biorę pod uwagę dwie opcje:
1. Każdy (gracze i konkursowicze) się integruje w miarę możliwości po swojemu (sklepy są niedaleko, więc można się zaopatrzyć w co trzeba) albo idzie spać albo jedzie do domu tego samego dnia (uczestnicy konkursu). Wolna amerykanka i kółka różańcowe
2. Organizuję imprezę dla chętnych (czyt. wynajmujemy cały lokal), ale to generuje dodatkowe koszty na pewno. No i integracja, posiłek (jeśli ktoś będzie głodny) i swawole - to też wymaga kasy od każdego. Warunki wynajmu (jakaś szklanka napoju energetycznego dla każdego na zachętę lub coś innego) musiałbym obadać i właściciela odpowiednią gadką zakręcić i coś tam wydębić
Sami robiliście coś takiego w 2008 roku, więc wiecie, o co biega Będę szukał na takich samych zasadach: ilość uczestników, koszty, no i dozwolony czas okupacji Mam nadzieję, że się uda to jakoś sensownie rozłożyć.
W takim razie robimy rozeznanie i zobaczymy, co z tego wyniknie. Mamy początek lipca, więc jakiegoś wielkiego ciśnienia nie ma, ale prosiłbym o w miarę świadome deklaracje. Chciałbym po prostu mieć zaklepany lokal chociaż z tydzień przed konkursem i mieć to z głowy, bo przed samą imprezą będziemy jeszcze salę przygotowywać, łapać ostatni oddech i ustawiać wszystko, więc nie będę miał czasu ganiać za tym. Inna sprawa, że nie mogę przewidzieć, czy ktoś inny nie zajmie lokalu, kiedy my się będziemy zastanawiać, a trzymać kierowników za ręce w niepewności też się nie da bez końca.
Konkurs będzie w sobotę, więc można przygarować trochę i powrót sobie zaplanować na niedzielę
NO TO OFICJALNIE OTWIERAM LISTĘ IMPREZOWICZÓW PO KONKURSIE!
PROSZĘ CHĘTNYCH O ZGŁASZANIE SIĘ
1. Sławol
2.
3.
Będzie nas w tym roku trochę, więc można już o tym grupowo pomyśleć, poza tym konkurs będzie w sobotę, więc nie ma aż takich obaw o powrót na czas do swoich spraw.
Jako że impreza będzie się odbywała na terenie szkoły (tej samej), to będzie możliwość przenocowania na sali na górze. Jak to zwykle bywa. Z tego też względu biorę pod uwagę dwie opcje:
1. Każdy (gracze i konkursowicze) się integruje w miarę możliwości po swojemu (sklepy są niedaleko, więc można się zaopatrzyć w co trzeba) albo idzie spać albo jedzie do domu tego samego dnia (uczestnicy konkursu). Wolna amerykanka i kółka różańcowe
2. Organizuję imprezę dla chętnych (czyt. wynajmujemy cały lokal), ale to generuje dodatkowe koszty na pewno. No i integracja, posiłek (jeśli ktoś będzie głodny) i swawole - to też wymaga kasy od każdego. Warunki wynajmu (jakaś szklanka napoju energetycznego dla każdego na zachętę lub coś innego) musiałbym obadać i właściciela odpowiednią gadką zakręcić i coś tam wydębić
Sami robiliście coś takiego w 2008 roku, więc wiecie, o co biega Będę szukał na takich samych zasadach: ilość uczestników, koszty, no i dozwolony czas okupacji Mam nadzieję, że się uda to jakoś sensownie rozłożyć.
W takim razie robimy rozeznanie i zobaczymy, co z tego wyniknie. Mamy początek lipca, więc jakiegoś wielkiego ciśnienia nie ma, ale prosiłbym o w miarę świadome deklaracje. Chciałbym po prostu mieć zaklepany lokal chociaż z tydzień przed konkursem i mieć to z głowy, bo przed samą imprezą będziemy jeszcze salę przygotowywać, łapać ostatni oddech i ustawiać wszystko, więc nie będę miał czasu ganiać za tym. Inna sprawa, że nie mogę przewidzieć, czy ktoś inny nie zajmie lokalu, kiedy my się będziemy zastanawiać, a trzymać kierowników za ręce w niepewności też się nie da bez końca.
Konkurs będzie w sobotę, więc można przygarować trochę i powrót sobie zaplanować na niedzielę
NO TO OFICJALNIE OTWIERAM LISTĘ IMPREZOWICZÓW PO KONKURSIE!
PROSZĘ CHĘTNYCH O ZGŁASZANIE SIĘ
1. Sławol
2.
3.