[PL] GK Painting Competition
Re: [PL] GK Painting Competition
Redavowi chodziło chyba nie o wyniki tylko o galerię konkursową. Wtedy spokojnie będziesz mógł dodać pracę do swojego tematu:) Oczywiście jak chcesz możesz dać już teraz, nie mamy prawa Ci tego zabronić, ale fajnie jakbyś poczekał:)
spoko, poczekam. Nie krzyczycie, że wysąłłem wam "kupę" to znaczy że chyba nie było tak źle 
Fajnie, że zrobiliście konkursik, miłe są takie inicjatywy. Więc to ja dziękuję, że zmusiliście mnie do pomalowania czegoś
Fajnie, że zrobiliście konkursik, miłe są takie inicjatywy. Więc to ja dziękuję, że zmusiliście mnie do pomalowania czegoś
kolejna nagroda dla jednego z uczestników skończona:)
https://img838.imageshack.us/img838/1605/termos3.jpg
https://img838.imageshack.us/img838/1605/termos3.jpg
ech.. zaczalem costam malowac.. niestety jestem w tym tygodniu zakopany po uszy w pracy i nie wiem czy zdaze.. :/ tak czy inaczej efekty wkrotce na forum 
Stop competing with others. Start competing with yourself.

oho:) Fajnie, że w końcu coś nowego spod Twojego pędzla wyjdzie! Nie spodziewałem się Ciebie tutaj 
@przemo: po krótkiej przerwie w malowaniu taki konkurs to dobra motywacja zeby wrocic do farb i pedzli
zawsze lubiłem GK no i musze przyznac ze nowe plastiki GW sa calkiem niezle..

Miło że zmotywowaliśmy kogoś do malowania: )
Kacpero mam nadzieję, że uda Ci się skończyć. Nie wiem czy dużo to zmieni, ale przedłużymy czas malowania o 1 dzień, ponieważ 1szy maja to niedziela, a w weekend się dobrze maluje: )
Kacpero mam nadzieję, że uda Ci się skończyć. Nie wiem czy dużo to zmieni, ale przedłużymy czas malowania o 1 dzień, ponieważ 1szy maja to niedziela, a w weekend się dobrze maluje: )
Fajnie ,ze przedłużyliście
Co prawda nie miałem czasu w ogóle się zabrać dalej ,ale jutro zaczynam z powrotem "walczyć" 

Może się wyrobie,ale nie wiadomo...
a mam jeszcze do pomalowania sztandar,podstawkę zrobić i dokończyć miecz.... 
....Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up.
superloler wrote:Miło że zmotywowaliśmy kogoś do malowania: )