[PL] Galeria Gildora
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria Gildora
wiem wiem, chodziło mi o przykład, a metoda jest zbliżona: chcesz wiarygodnego odwzorowania - miej jakiś wzór.
z tego co wiem, to wielu ludzi tatuując kieruje się wzorcami. choć są wyjątki...
inne przykłady:
Click to see full-sized image
z tego co wiem, to wielu ludzi tatuując kieruje się wzorcami. choć są wyjątki...
inne przykłady:
Click to see full-sized imageRe: [PL] Galeria Gildora
Nigdy nie podchodziłem do malowania w taki sposób... trzeba spróbować
Dzięki za pomysł. Myślę,że problem tkwi w metalikach głównie bo resztę malowałem wg zaleceń.
Za godzinkę-trzy wkleję fotki tego na czym stoję.
Dzięki Wam wszystkim
Dzięki za pomysł. Myślę,że problem tkwi w metalikach głównie bo resztę malowałem wg zaleceń.
Za godzinkę-trzy wkleję fotki tego na czym stoję.
Dzięki Wam wszystkim

Nadal podtrzymuje moje stanowisko Gildor
Nie za bardzo rozumiem tego freehanda- co to jest?!
Nie za bardzo rozumiem tego freehanda- co to jest?!
Pozdrawiam
Koniec majówki, maturzyści się pocą a ja wrzucę fotki
Na początek podstawki pod nową armię. Szykuję elfy na drużynowe mistrzostwa Polski no i w sumie wypadałoby się przyłożyć. Wiele detali (zwłaszcza jeśli chodzi o zielenie) umknęło. Mam zamiar dodać jeszcze białe kwiatki, ale to później.
No i ten nieszczęsny najcik
Dzięki, pozdrawiam!
PS freehandzik to takie niewiadomoco ale nawet mi się podoba więc zostawię. Nawiązuje do sztandaru nieco.
Na początek podstawki pod nową armię. Szykuję elfy na drużynowe mistrzostwa Polski no i w sumie wypadałoby się przyłożyć. Wiele detali (zwłaszcza jeśli chodzi o zielenie) umknęło. Mam zamiar dodać jeszcze białe kwiatki, ale to później.
Click to see full-sized imageNo i ten nieszczęsny najcik
Click to see full-sized imageDzięki, pozdrawiam!
PS freehandzik to takie niewiadomoco ale nawet mi się podoba więc zostawię. Nawiązuje do sztandaru nieco.

o rety, wolę podstawki od tego pana....
te czarne krechy takie grube, wulgarne, rażą mnie w oczy
tak mi się kojarzą:
te czarne krechy takie grube, wulgarne, rażą mnie w oczy
tak mi się kojarzą:
Click to see full-sized image-
Mike
Podstawki o niebo lepsze, twoje figurki mogłyby być tak wyraźne jak kamienie.
@ Mahoń - ale judek jest widoczny ?? co nie a z tym był problem - teraz jest za bardzo ale może to i dobrze w ramach ćwiczeń?