+1Rentall wrote:jak dla mnie to to jest jedna z tych Twoich nieczytelnych prac, od ktorych juz miales pewną przerwe, ale widac na nowo powracasz do tego.
ostatnie 2 prace to powrót do nieczytelności niestety
+1Rentall wrote:jak dla mnie to to jest jedna z tych Twoich nieczytelnych prac, od ktorych juz miales pewną przerwe, ale widac na nowo powracasz do tego.

Rentall wrote:czegos tu nie rozumiem... pokazujesz wipa zeby go ludzie ocenili. Oceniły 2 osoby i dziwisz sie ze go ocenilismy... jedno wyklucza drugie. Chyba ze nie chciałes zeby ktokolwiek oceniał Twoja prace... no moze nie bedziemy oceniac Twoich prac skoro na mitrilu oceniają lepiej ?![]()
Osobiscie wole usłyszec dziesięć opini krytyki niz jedną opinie tego co jest dobre, bo dzieki tej krytyce moge zauwac cos na co sam nie zwrociłem uwagi i poprawić to.
Czy mamy komentować to czego nie widzimy ?
Marta zrozumiała o czym pisałemszczególnie miejsce zetknięcia światła z cieniem na przedramieniu wygląda na nieco rozmazane. Jak dla mnie wygląda to bardziej na aksamit niż metal. Jak na mój skromny móżdżek, to metal jako twardy, o gładkiej powierzchni, powinien mieć ostre światła, nie takie rozmyte. Mam nadzieję, że wiesz o czym mówię... Wydaje mi się też, że można to w miarę prosto poprawić, definiując lepiej linie zetknięcia światła z cieniem.
Jest,jest tylko nic z nią jeszcze nie robiłem. Kolor to zwykły liche purple.Czy ja dobrze widzę na lewym biodrze księgę? Jeśli tak to ma fajowy kolorek okładki, podoba mi się jak na razie.
No właśnie w tym jest pies pogrzebany,że ja własnie też lubię sobie pobabrać w figsie a dopiero potem czyścić. Tylko nie zawsze to się sprawdza w przypadku wipów.Co do tego, że reszta modelu jest upaprana i wygląda nieczytelnie, to jak sam pisałeś, jest to WIP, a ten rządzi się swoimi prawami. Sama też robię bałagan na figsie, więc mi to wcale nie przeszkadza;]
Inna sprawa, która nie daje mi spokoju, to te dziwne piksele wokół figurki. Wygląda to jakbyś usuwał tło za pomocą 'magicznej różdżki' albo innego narzędzia graficznego i 'trochę' Ci nie wyszło. Nie możesz tak pokazywać prac, bo takie mogłoby się wydawać duperele rzutują na odbiór całości.

Click to see full-sized image