Slawol wrote: "...Może ją trochę pochyl do przodu, o ile to możliwe jeszcze...A najchętniej to widziałbym ją pochyloną i opartą o ziemię
Poza tym jest OK! ..."
[PL] Galeria Bohuna
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria Bohuna
No jak to, przecież od razu rzucają się w oczyNameless wrote:lol, a ktore bitsy konkretnie sa od Przemasa?
Bohun, dawaj szybko jakas figurke, bo trzeba zatrzec zle wrazenie
Mówisz i masz!
[rimg]https://img852.imageshack.us/img852/2340/60439481.jpg[/rimg]
Uploaded with ImageShack.us
[rimg]https://img688.imageshack.us/img688/8646/65570842.jpg[/rimg]
Uploaded with ImageShack.us
Nie jestem pewien czy chciałbym to oglądaćFlameon wrote:Slawol wrote: "...Może ją trochę pochyl do przodu, o ile to możliwe jeszcze...A najchętniej to widziałbym ją pochyloną i opartą o ziemię
Poza tym jest OK! ..."
![]()
![]()
Last edited by Bohun on 3 Oct 2011, o 10:13, edited 1 time in total.
-
quidamcorvus
Yummy thing, Bohun... Another masterpiece from you... 
Bohun zwariował. Kompletnie...
Nie dość, że pomalował dredzia na wypasie, to jeszcze całego pokryl wzorkiem...
Nie dość, że pomalował dredzia na wypasie, to jeszcze całego pokryl wzorkiem...
A pewnie! Wzorku brak na paluchach u stópNameless wrote:nie chce mi sie szukac baboli, Slawol ci cos znajdzie
Poza tym lampy kojarzą mi się z porzeczkami, są dla mnie zbyt malinowe i jaskrawe, brakuje mi tam więcej cienia w górnej części. Serio, mam wrażenie, że jakbym przebił szpilką, toby sok poleciał
No. Poza tym bomba!
Edyta:
@Flameon - a skąd ja mogłem o tym wcześniej wiedzieć...
Last edited by Slawol on 11 Apr 2011, o 20:11, edited 1 time in total.
To jest w końcu NMM czy już metaliki czy co to jest w ogóle? :O Bo ja już się pogubiłem, wygląda to super realistycznie
Wzorki fajne, sam próbowałem kilka razy takie robić ale na mniejszych modelach trzeba się do nich bardziej przyłożyć więc ostatecznie zawsze w końcu z nich rezygnowałem i malowałem wszystko jeszcze raz od nowa
Ogólnie wszystko ładnie pięknie poza podstawką, chociaż ją drybrushem urozmaić bo teraz wygląda jakbyś pokryła ją szarym podkładem i oblał brązowym washem, wiem ,że już ci się nie chce ale jeszcze 10 minut mógłbyś jej poświęcić 
AAAAAAAAAAAAAAAAAA nie wyświetlaja mi sie fotki aaaaaaaaa a ja chce zobaczycc aaaaaaaa!!
o juz sie wyświetla... O KUR.............!!!!! Bohun Ty wariacie!
Z jakiej planety jestes??
Niesamowite, ten pancerz jest jakis przekozacki! cały w takie malenkie świrki?? wypaaaasssssss!!
Niesamowite, ten pancerz jest jakis przekozacki! cały w takie malenkie świrki?? wypaaaasssssss!!