Gablotę mamy identyczną
[PL] Galeria qc
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria qc
No to tylko pozazdrościć pokoju do pracy (z mojego właśnie dziś się wyprowadziłam na dobre).
Gablotę mamy identyczną
i tez się kurzy ale od dziś w innym pokoju.
Gablotę mamy identyczną
Gratuluję porządku, wiem ile to kosztuje męki.
Ostatnio siedzę w domu chory to też sprzątałem ^^
Ładnie wyglądają te drużyny do mordy na tych podstaweczkach
Ostatnio siedzę w domu chory to też sprzątałem ^^
Ładnie wyglądają te drużyny do mordy na tych podstaweczkach

-
quidamcorvus
Dzięki 
Tą witrynę można oglądać na blogach wielu malarzy
Ja miałem dwie, ale w trakcie przeprowadzki jedna z szyb z drugiej gablotki eksplodowała - fakt, że szkło jest dość mocne, ale jak już pęknie
Dobrze, że miałem okulary na nosie bo uczyłbym się Braila.
Pomimo potencjalnego zagrożenia
planuję jeszcze ze dwie kupić i jakieś bajeranckie podświetlenie zamontować.
Heh, Ikea rządziAna wrote:Gablotę mamy identycznąi tez się kurzy ale od dziś w innym pokoju.
Ja miałem dwie, ale w trakcie przeprowadzki jedna z szyb z drugiej gablotki eksplodowała - fakt, że szkło jest dość mocne, ale jak już pęknie
Dobrze, że miałem okulary na nosie bo uczyłbym się Braila.
Pomimo potencjalnego zagrożenia
Och to ja za te pieniądze (za cenę trzech gablot) wolałabym zamówić pod wymiar. W tych przeszkadzają mi wielgachne przestrzenie między półkami.
-
quidamcorvus
To fakt, ze dwie półki można by tam dodać.Ana wrote:W tych przeszkadzają mi wielgachne przestrzenie między półkami.
Zakończyłem główne prace nad dioramą dla Żołnierzy z Reiklandu - muszę jeszcze wykończyć krawędzie samej podstawki. Zdjęcia jak zwykle fatalne ale mam nadzieję, że coś widać. Zdjęcia pojedynczych modeli pojawią się później.
Miłego oglądania:
Click to see full-sized imageWięcej zdjęć TUTAJ.
-
quidamcorvus
No i zakończyłem prace nad Reiklandczykami, samą dioramę czeka jeszcze kilka kosmetycznych poprawek. Lepszych zdjęć nie zrobię (mam nadzieję, że czerwony nie wpada już róż
). Miłego oglądania.
Więcej zdjęć TUTAJ.
Click to see full-sized image
Więcej zdjęć TUTAJ.
Click to see full-sized imageRe: [PL] Galeria qc
i co się stało że oni nagle zaczęli wyglądać TAK DOBRZE???? 
zwłaszcza na tym zdjęciu z podstawką-dioramką efekt jest po prostu świetny. i czerwienie nie są różowe - teraz w końcu się odczepią od ciebie
zwłaszcza na tym zdjęciu z podstawką-dioramką efekt jest po prostu świetny. i czerwienie nie są różowe - teraz w końcu się odczepią od ciebie
chcialem tez o tym napisac
- na dioramie wszystko wyglada ladnie -> coprawda kolorki troche sa bardziej miekkie i takie soczyste (chyba przez flesza
) to jednak wszystko sie ladnie prezentuje. Na fotach zblizeniowych wszystko juz jest tak jak powinno byc aczkolwiek nie jest zle
(choc nie wyglada to tak jak na tej dioramce - ta fota zrobila na mnie najwieksze wrazenie -> az nie moglem uwierzyc ze to sa te same modele
).
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

Dobra robota! Zdjecia takich calych pomalowanych armii wplywaja na mnie motywujaco:)
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22