Podstawka bardzo fajna.
Znaczki na gatkach fabryczne czy frihendy?
[PL] Malunki C'tana
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Malunki C'tana
jaki kozacki .... nie mogę
zjawiskowy model
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Dzięki za komenty, a teraz coś z zupełnie innej beki, czasami jak przychodzę do mej lubej to pomogę jej pomaziać jej krasnoludki z którymi zdarza mi się walczyć na stole/dywanie... Można je zakwalifikować do kategorii SpeedPainting bo powstają bardzo szybko, w końcu całą armię trzeba pomaziać..
Click to see full-sized image
Krasnale zajefajne są. Bardzo lepszy TT.
Model Demona jest kozacki, jak dla mnie póki co za jasny, ale rozumiem, że to WIP i prace trwają.
Skomentuje jak będzie skończony.
Jedyne co mi na tym modelu nie odpowiada to ta maczuga co niby z kostki jest, bo strasznie zmasakrowana i odstaje od reszty.
Mogę cię publicznie pochwalić za twoją stronkę domową. Jako nieliczny wpisujesz się w grono, które nie ma się czego wstydzić w tej materii.
Jest ładna, a ta jej ładność nie przeszkadza w przeglądaniu kontentu
Model Demona jest kozacki, jak dla mnie póki co za jasny, ale rozumiem, że to WIP i prace trwają.
Skomentuje jak będzie skończony.
Jedyne co mi na tym modelu nie odpowiada to ta maczuga co niby z kostki jest, bo strasznie zmasakrowana i odstaje od reszty.
Mogę cię publicznie pochwalić za twoją stronkę domową. Jako nieliczny wpisujesz się w grono, które nie ma się czego wstydzić w tej materii.
Jest ładna, a ta jej ładność nie przeszkadza w przeglądaniu kontentu
Dzięki mr_Denial! Co do stonki to nie będę ściemniał, po prostu tym po części zarabiam na chleb, jestem grafikiem i cośtam maziam, htmluje, programuje itp. (takie zlecenia też robię , portfolio nie mogę narazie pokazać bo jest under konstrakszyn)
Tu jeszcze mam jedną starą nowinkę, zobaczyłem takiego sklejonego brzydala w podkładzie i zapytałem Maćka czy mogę go pomaziać, kolejny SpeedPainting: 5~6 godzin malowania bo musiałem zdążyć zanim zamkną sklep xD
Trochę się pogarbiłem przy lampce, parę fajków i batoników w trakcie poszło.. Oto efekt.
Hołp ju lajk it!
ps. żeby nie było że nie są zaszpachlowane szpary.. to nie ja sklejałem tego misia pysia
Tu jeszcze mam jedną starą nowinkę, zobaczyłem takiego sklejonego brzydala w podkładzie i zapytałem Maćka czy mogę go pomaziać, kolejny SpeedPainting: 5~6 godzin malowania bo musiałem zdążyć zanim zamkną sklep xD
Trochę się pogarbiłem przy lampce, parę fajków i batoników w trakcie poszło.. Oto efekt.
Hołp ju lajk it!
ps. żeby nie było że nie są zaszpachlowane szpary.. to nie ja sklejałem tego misia pysia
Bardzo fajnie jak na 5-6 godzin, żebym ja tak umiał jednego dnia figsa skonczyć, nawet sm'a zwyklego.
Ile kozackich modeli na jednej stronie!
Czas wyjść do opinii publicznej i pozbierać wasze głosy Robię takie cuś na konkurs MV i będę ogromnie wdzięczny za wszelkie rady i wytykające komenty!
tutaj jest reszta fotek, nie chciało mi się już bawić przerabianiem tego na bb-codes, wybaczcie..
https://fantasygames.com.pl/desert-doctor/
przy następnym update postaram sie wklejać na forum jakieś foty..
tutaj jest reszta fotek, nie chciało mi się już bawić przerabianiem tego na bb-codes, wybaczcie..
https://fantasygames.com.pl/desert-doctor/
przy następnym update postaram sie wklejać na forum jakieś foty..