Ciekawe termoski .Brakuje mi w nich głębi , przydałby się chociaż mocniejszy black lining ..Rażą słabo wywiercone otwory w stormbolterach .
Pozdrawiam
[PL] Galeria JerzyKa
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria JerzyKa
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
@Sławol - takie jaskrawe mają w ogóle super urok. Chętnie zobaczyłbym kiedykolwiek aż tak jaskrawe malowanie. Ale to by bylo możliwe chyba tylko fluorescencyjnymi farbami, albo innym podobnym towarem... Normalnie ognisto-lawowe malowanie!
jeżeli one tak wyglądają na stole... nikt nie przejdzie wobec nich obojętnie. Przykuwają oko 
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
nie tyle przykuwają co przekłuwają 
Tak jak mówisz... Myślę, że biały podkład i kolory i odcienie typu Scorpion Green, Blazing Orange, Sunburst Yellow itp. mogłyby coś tam zdziałać i dałyby radę. A jak nie, to trzeba by zajrzeć do innych producentów.mahon wrote:@Sławol - takie jaskrawe mają w ogóle super urok. Chętnie zobaczyłbym kiedykolwiek aż tak jaskrawe malowanie. Ale to by bylo możliwe chyba tylko fluorescencyjnymi farbami, albo innym podobnym towarem... Normalnie ognisto-lawowe malowanie!
W wolnej chwili maznąłem coś dla siebie - Aidan Saint James ze startera Westernersów z Helldorado:
Click to see full-sized image
Na gębie dałem fioletowe cienie i wyszło raczej tak sobie. Bardziej jestem zadowolony z metali (malowane dla relaksu - tylko max 5-6 odcieni).
Click to see full-sized imageNa gębie dałem fioletowe cienie i wyszło raczej tak sobie. Bardziej jestem zadowolony z metali (malowane dla relaksu - tylko max 5-6 odcieni).
o jaki fajny - wygląda jak z francuskiego komiksu o Donkihocie .. skóra lepsza (jeszcze nie perfekt ale już lepiej )
wszystko fajnie za wyjątkiem zbroi na nogach
jedna jest niebieska, druga czarno-szara. Tak samo jest z mieczem.
Chyba chciałeś zaznaczyć, że światło pada od lewej strony?
Chyba chciałeś zaznaczyć, że światło pada od lewej strony?
miniatures painted:
Brawo! 
Tylko tej twarzy odrobinę mocniejszych cieni brak w zagłębieniach, np. pod samym nakryciem głowy i w okolicach oczu. Ale to naprawdę mały detal.
Tylko tej twarzy odrobinę mocniejszych cieni brak w zagłębieniach, np. pod samym nakryciem głowy i w okolicach oczu. Ale to naprawdę mały detal.
Miałem przyjemność (razem z Maru) pomalować pierwszą (przedpremierową
) figurkę z gry Sapphire Wars. Malowanie szybie i przyjemnie - tak jak lubię
Najmniej jestem zadowolony ze skóry, ale ogólnie myślę że nie jest źle.
Click to see full-sized imageNajmniej jestem zadowolony ze skóry, ale ogólnie myślę że nie jest źle.