Miejsce na prezentację i omawianie modeli, nad którymi ciągle pracujecie.
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Tunika całlkiem spoko, chociaż brakuje trochę jeszcze płynności na dole, no i nie wiemy jak wygląda tył.
Moje (prywatne) zdanie na temat twarzy znasz, więc nie będę się powtarzać (chociaż oczy to by mu się pewnie przydały). Za to właśnie zauważyłam bardzo brzydkiego 'spawa' na ramionach i dłoni z rogiem. Takie rzeczy się usuwa przed malowaniem porządnie, bo bardzo psują efekt.
nie ma sensu dopieszczać tego dalej - maluj kolejne elementy, a na następnej figurce na pewno nabyta wprawa pchnie cię krok dalej.
dla mnie zdecydowanie spoko!
dla mnie tunika jest zbyt szara. juz jej nie poprawiaj, nastepnym razem w takim momencie polecilbym jednak czarny glazing (poza zmiana odcienia troche bys tym zlagodzil przejscia), w niektorych miejscach troche odwazniej i mocniej dal rozjasnienia, a potem pewnie znow czarny glaze na zakonczenie.