No i ja odpadam:/Jak co roku wpada znienacka worek grań.Slawol wrote:Ale kicha... Szkoda.
A to słowo to co tu robi? Myślałem, że Ci w niedzielę to wyjaśniłemprzemosz. wrote:A ja prawdopodobnie sie zjawie i jakies tam figuraski ze soba wezme , a co:)
[PL] Słoneczniki van Gorka 19.02.2011 Warszawa
Re: [PL] Słoneczniki van Gorka 19.02.2011 Warszawa
no to chyba nie tak źle
bierze ktoś coś do malowania sobie podczas gdy sędziowie bedą oceniać? będzie w ogole miejsce gdzie bedzie można sobie przysiąsć i pomalować?
Ja na pewno wezmę sobie coś do dziergania , nie wiem czy będę malował ale na pewno porzeźbię w sumie będziemy tam czekać na wyniki około 4 h !!
no wiem, to ja sobie wezmę pare farbek pewnie i coś do packania tylko zeby było gdzie pomalować i poskrobać
jak nie zdążę napaćkać do soboty to wezmę na dokończenie;) może urządzicie pokaz malowania guru;)
PS. biorę kamerkę wideło więc można będzie nakręcić ciekawy materialik;)
PS. biorę kamerkę wideło więc można będzie nakręcić ciekawy materialik;)
Red goz FASTA wiz Da Hamsta!!!
kogo nazywasz guru guru nie bedzie zadnego bo mają buczenie w domach
NO PANOWIE i PANIE
JAK TAM ??
jakieś newsy ?? jakieś fotki ??
no mnie niestety nie było .... bo utkwiłem w nagłej robocie ....
(będę musiał na przyszłość zrobić obwieszczenia ludziom w firmach - przed walentynkami co by ludzie nie otwierali nieznanych mejli , i załączników . a zwłaszcza "i love You" czy "click me" od nadawcy w stylu "gfddgsyrthfgh_lol" - 3 dni szkody naprawiałem ludzkiej bezmyślności .. - Właśnie skończyłem ^-^ )
i czekam na sprawozdania relacje i fotki !
JAK TAM ??
jakieś newsy ?? jakieś fotki ??
no mnie niestety nie było .... bo utkwiłem w nagłej robocie ....
(będę musiał na przyszłość zrobić obwieszczenia ludziom w firmach - przed walentynkami co by ludzie nie otwierali nieznanych mejli , i załączników . a zwłaszcza "i love You" czy "click me" od nadawcy w stylu "gfddgsyrthfgh_lol" - 3 dni szkody naprawiałem ludzkiej bezmyślności .. - Właśnie skończyłem ^-^ )
i czekam na sprawozdania relacje i fotki !
Fotki dopiero w poniedziałek zawiesi na forum Sławol. Na szybko :Camelson zgarnął nagrodę Best Ever . Resztę zostawię do przedstawienia przez organizatorów . Chciałem też od siebie, podziękować wszystkim za przybycie, fajnie było pogadać z wami wszytkami a niektórych poznać. Jeszcze raz Wielkie Wielkie dzięki za podwózkę na konkurs i z powrotem !!!
Dopiero w poniedziałek założę śliniaczek ?
Are you baka ?
https://www.youtube.com/watch?v=yeS46bIGUh4
https://www.youtube.com/watch?v=yeS46bIGUh4