[PL]Przemoszowe nowosci!
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL]Przemoszowe nowosci!
16 części w modelu o wielkości 32 mm (nadgarstki , głowa z 4 części , i masa innych takich ) - jeszcze nie złożyłem ... - czeka na dobre "wiatry"
nie nie heldorado
ale w infinity jest tez Kasandra "pipi Langstrom" Kusanagi - dziunia ma 25 mm i 8 części ...
ale w infinity jest tez Kasandra "pipi Langstrom" Kusanagi - dziunia ma 25 mm i 8 części ...
co tu dużo pisać model ciekawy, malowanie do którego nie można się przyczepić, ciekawa praca
Świetny model
Z czego zrobiłeś śnieg?
Z czego zrobiłeś śnieg?
Wikol zmieszany z soda i troche wody, nalozyc na miejsca gdzie ma lezec snieg i na to posypac juz sama sode.
bardzo podoba mi się chyba moja ulubiona twoja praca świetny model i super malowanie.
Jedyne co bym chciał, to żeby oczy miał troszkę bardziej wyraźne i nie zlewały się tak ze skórą, ale to szczegół.
Jedyne co bym chciał, to żeby oczy miał troszkę bardziej wyraźne i nie zlewały się tak ze skórą, ale to szczegół.
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
demon jest super (uwielbiam takie malowanie) ,no i widac ,ze twoj styl ewoluuje Koniecznie prosze przepis na krew jest meeega