Właśnie dostałem wspaniałą figurkę od superhessianv Figurka z Konfrontacji, więc jak najbardziej w moim guście. W weekend postaram się wrzucić zdjęcia.
P.S. Dla mnie wymiana była iście międzynarodowa - swoją figurkę wysłałem do USA i dostałem z Niemiec
szczurek_ wrote:Wielkie dzięki dla Jakuba z Wejherowa ,sorry ale nie wiem kto to na forum
Takiego oto szczurka dla szczurka dostalem
Teraz juz wiesz kto mieszka w Wejherowie i jak niejaki DEAD ma na imie - w sumiechcialem kartke dorzucic ale jak ja napisalem to sie zorientowalem ze juz zakleilem koperte ... zonk ... (kurde w sumie to mam nawet w profilu napisane miasto ).
Wrzucam swoje fotki - troche malo nasycone ... i nawet nie oddaja tego jak model wyglada ale co tam ...
Troche z nim zabawy bylo torche walki torche prezmalowywania troche roznych pomyslow mam nadzieje ze w takiej formie w jakiej ostatecznie zostal zrobiony przypadl do gustu - PS wiedzialem ze pomalowanie szczura bedzei dobrym pomyslem ^^ tylko jeszcze nie wiedzialem jakiego wybrac ale po prezmysleniu sprawy zdecydowalem sie na dethmastera .
w sumiechcialem kartke dorzucic ale jak ja napisalem to sie zorientowalem ze juz zakleilem koperte ... zonk
Miałem tak samo!
Kupiłem pocztówkę z mniej więcej takim ujęciem a niestety nie zdążyłem jej wpakować. W sumie to by się nawet nie zmieściła, to druga sprawa Ale liczą się chęci a mnie naglił czas.
Wlasnie dotarlo do mnie info, ze w domku czeka na mnie figsa od Sgr. Nie bardzo wiem co to takiego, bo moja 'brzydsza polowka' stwierdzila tylko, ze 'jakis robot';] Zadnych dokladniejszych danych nie udalo mi sie uzyskac.
Dziekuje slicznie:D:D Poogladam sobie jak wroce do domku po 10 lutego.
Moja figsa jeszcze dzisiaj powinna trafic do odbiorcy:D
edit:
poslusznie melduje, ze mnie juz mozna odhaczyc i na oddal i odebral.
Fotki mojego librariana wrzuci mam nadzieje Irkuck, bo ja to dopiero tak za tydzien uzupelnie swoja galerie.