[PL] Rozne smieszne rzeczy :)
Re: [PL] Rozne smieszne rzeczy :)
2gi od lewej? Po akcji z bułkami jak widzę napis "studenci i częstochowa" to od razu flame =] takze be urazy 

Hehehehe, Niestety to nie moja sprawka, a czy kogoś ode mnie z roku to się dowiem dopiero na imprezie sylwestrowej 
Też miałem z kolegami taki plan ale po pierwsze: pijemy tylko piwo butelkowe z którego trochę trudniej jest zrobić choinkę, a po drugie butelek w domu mamy zaledwie koło setki więc choinka wyszła by nam dość mała, po trzecie: jeden z moich współlokatorów ma jakieś nieskoordynowane ruchy i na 100% prędzej czy później wszystko by potłukł
Tak więc chyba wszystko sprzysięgło się przeciwko nam, ale dzięki tobie rozważę ponownie zrobienie choć malutkiej wersji choinki, w końcu i tak nie mamy co z butelkami zrobić a wynieść takiej ilości nikomu się nie chce 
Też miałem z kolegami taki plan ale po pierwsze: pijemy tylko piwo butelkowe z którego trochę trudniej jest zrobić choinkę, a po drugie butelek w domu mamy zaledwie koło setki więc choinka wyszła by nam dość mała, po trzecie: jeden z moich współlokatorów ma jakieś nieskoordynowane ruchy i na 100% prędzej czy później wszystko by potłukł
egg Box 360

miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Pewnie widzieliście, chociaż może nie
Fajnie koleś jęczy xD
https://www.sadistic.pl/sa-lou-kingi-mus ... t62940.htm
Fajnie koleś jęczy xD
https://www.sadistic.pl/sa-lou-kingi-mus ... t62940.htm

"K***a, złamałem piszczel!"

lou king .....
Do tej pory zachodzę jak można wpaść na pomysł - "A ter spróbuje walnąć piszczelem w metalową rurę!"
Ku...fa nawet Van Dame w kickbokserze walił w bambus!
Najwidoczniej cały twardziejszy jest i w jego żyłach płynie Rocket Fuel.
Ku...fa nawet Van Dame w kickbokserze walił w bambus!
Najwidoczniej cały twardziejszy jest i w jego żyłach płynie Rocket Fuel.

Click to see full-sized image
Click to see full-sized image