[PL] Maru dne smarowanie

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
mahon
Super Villain
Super Villain

Re: [PL] Maru dne smarowanie

Post by mahon »

a i tak wygląda jak WIP :P
niestety te "świecące" części wyglądają średnio. pamiętam takie 1-poziomowe duchy Namelessa. były podobne ;)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

cuż - jest taki jak jest i juz nic przy nim robić nie będę :) (w końcu to model do gry)

jak pisałem jest to jeden z pierwszych modeli do Pulpy .. i wtedy nie wszystkie były jak trzeba (tak będzie resculpt tego pana - ale ciiii )

poza tym obawiam się że jak bym go bardziej skontrastował na "żelkach" to wyszło by jak jest wykonany :P a to słaby widok i takie rozmycie bardzo ratuje te elementy

poza tym ten model w skali 1:1 wygląda nie żle .. (jest tak gdzieś o 50% mniejszy niż na fotce )

- ale pancerz ma fajny i z niego jestem zadowolony, a że "żeluś" sie świeci - " żeluś nie żarówka - żelusiem grać a nie książki przy nim czytać " :lol:
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
Marta

Post by Marta »

Nie podoba mi sie. Wyglada jak wczesny WIP, nawet pancerz tak jakby tylko upaprany w washach.
Nie wiem jakie Wy macie standardy na TT, ale dla mnie zdecydowanie lepszy to on nie jest:(

pzdr.
m.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

Ech, no kurczę, takie se sobie to je...

Jedynie podoba mi się ten wodny (?) strumyk/źródełko pod nogą, czy co to tam jest - ujęcie od tyłu. Poza tym bardzo przeciętnie...
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

PORKY
czyli Model do Warzone Strikes back
- jest to Gomoriański Kastrat czy jakoś tak ... a raczej był bo zabrałem sie za Grenstów i parę rzezy przerobiłem ;)
pomijam w ogóle koszmarne niekodeksowe malowanie - którym popsułem model i nie nadaje sie do gry - powinien być cały niebieski i najlepiej zalany farba i inkami - tak jak na fotkach prezentowanych przez Exelsiora - "niebieska kupa z tłuczkiem" .. no niestety popsułem wszystko ...
ale na pociechę zrobiłem kapciuszki króliczki i różowe uszy
gdyby ie to że to na wymianę to bym pewnie rozbudował podstawkę o stadko króliczków (białe i różowe)

ImageClick to see full-sized image
Image
mr_Denial

Post by mr_Denial »

Czy ty mu wydziarałeś Anusa pod ogonem ? :bonk:
REDAV

Post by REDAV »

Kurcze ale pomysł :bonk:. Kapciuszki bardziej prosiaczkowe tak samo jak i reszta. Model z krowy zmienił się w prosiaczka hehehe. O tym co mu dorobiłeś z tyłu to wolał bym się nie wypowiadać bo mam dziwne skojarzenia i mam nadzieję że to nieprawda hahahahaha. No ale szacunek za pomalowanie tego modelu i widać że moja praca nie będzie jedyną z warzona która zagości na tej wymianie 8).
Image
mr_Denial

Post by mr_Denial »

Każda "wielka sztuka" musi posiadać znamiona motywów fallicznych i analnych.... dodatkowe punkty są za nawiązania fekalne :bonk:

Wracając do modelu to kapcie są w dechę, podoba mi się też jak jeden się przykleja do podłogi, to takie trochę studenckie klimaty ;)
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

mr_Denial wrote:Czy ty mu wydziarałeś Anusa pod ogonem ? :bonk:
jak bym zrobił na czole to dopiero był by dziwny ;)

szczerze powiem że zastanawiałem sie czy nie zrobić tam rolki srajtaśmy .. ale sie nie wyrobiłem ..

@REDAV - no ba ja jeszcze odszukałem Razydę .. (nadal nie wiem gdzie jest Valporious )
- Razyda taka z gunem co wygląda jak przerośnięty Tommygun - zrobię jej gangsterskiego kapelutka z lat 50 tych ^-^
i morze lakierki ??
Image
Marek

Post by Marek »

Maru wrote: zrobię jej gangsterskiego kapelutka z lat 50 tych ^-^
i morze lakierki ??
I koniecznie cygaro + kamizelke w bialoczarne pionowe paski :)
*** de gustibus non est disputandum ***
Post Reply