teraz milion lat bede jeszcze przy tym dlubal i drugi milion malowal. Termosa zrobilem wyjmowalnego wiec moze przynajmniej on bedzie w miare szybko pomalowany.
Click to see full-sized image
Click to see full-sized imagei tu się zacząłem zastanawiać czy to ja widzę to inaczej czy ty Sławol masz inaczej ustawiony monitor niż ja... u mnie kolorki są widoczne i choć ciemne, to wcale nie takie pozbawione nasycenia...Slawol wrote:Hełm mi wygląda trochę jak B&W, taki desaturated bardziej, niż malowany na konkretny kolor
mi sie wydaje, ze on jeszcze zyje i sie czolga do broni, ktora mu wypadla. Swiadczyc moze za taka interpretacja chociazby uniesiona glowa i spojrzenie wbite w bron...mahon wrote: @Olekkkkk - zapowiada się nieźle, ale ten gwardzista plastikowy strasznie sztywno i nienaturalnie leży. psuje efekt scenki. rozumiem, że to jedynie wstępny WIP żeby określić położenie modeli. będziesz go przerzeźbiał?

I bardzo dobrze ciebie tak!co ja zrobilem...
teraz milion lat bede jeszcze przy tym dlubal i drugi milion malowal. Termosa zrobilem wyjmowalnego wiec moze przynajmniej on bedzie w miare szybko pomalowany.