Zrobiłem nowe fotki to zamieszczam
Click to see full-sized image
[PL] Warsztat theotrila
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Warsztat theotrila
o ile hełm wygląda naprawdę fajnie, to niestety twarz jakaś taka sztuczna, zbyt gładka, jakby ten wiking był hollywoodzkim modelem albo gładkolicym nastolatkiem z przyklejoną brodą.
Skóra była malowana aero?
-
- The Better Choice
tez mam takie wrazenie, ale technicznie jest tak fajnie, ze przymykam na to okomahon wrote:o ile hełm wygląda naprawdę fajnie, to niestety twarz jakaś taka sztuczna, zbyt gładka, jakby ten wiking był hollywoodzkim modelem albo gładkolicym nastolatkiem z przyklejoną brodą.
@gildor - tak, tylko weź pod uwagę jak duża jest ta twarz...
no co do gladkosci nie da sie przyczepic.
widocznie maseczki z koziego mleka były równie skuteczne jak photoshop
widocznie maseczki z koziego mleka były równie skuteczne jak photoshop
No no, ładnie! Super ten hełm.
@Mahoń -
@Mahoń -
No to koniec, chyba że ktoś coś sensownego podpowie co by poprawić.
P.S
Mam prośbę. Może ktoś z ekspertów od techniki cyfrowej wstawił by jakieś ciemne tło do tych fotek. Niestety sam nie wiem jak to zrobić
P.S
Mam prośbę. Może ktoś z ekspertów od techniki cyfrowej wstawił by jakieś ciemne tło do tych fotek. Niestety sam nie wiem jak to zrobić
Po tak świetnej twarzy spodziewałem się, że reszta zgwałci równie mocno, a tymczasem poprostu nie zaniża poziomu. Dla mnie broda powinna byc po pierwsze ruda, po drugie wogole ładnie pocieniowana. Szczególnie że to duża skala więc można poleciec. Kolczuga sups, ale hełm już niestety nie. A tak to wporządalu.
Peace!
Peace!