WOOP WOOP, ciąg dalszy pracy nad raptorem, uzębienie jeszcze nie skończone:
Click to see full-sized image
A to chyba najciekawszy model jaki przyszło mi malować.
Twarz prawie skończona , pozostały jeszcze brwi.
Mam nadzieje że sie podoba , osobiście jestem zadowolony.
[PL] Warsztat theotrila
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
- Chest of Colors
Re: [PL] Warsztat theotrila
no konkret waćpanie konkret
pokaż skończone
pokaż skończone
-
- The Better Choice
pieknie
wikingowi jeszcze bym oczka przekrwil, skoro juz taki wsciekniety
wikingowi jeszcze bym oczka przekrwil, skoro juz taki wsciekniety
Też o tym myślałem , może i tak zrobie ale to juz na końcu - teraz walcze z hełmemwikingowi jeszcze bym oczka przekrwil, skoro juz taki wsciekniety
i teraz powiedz że te oczy aerografem malowałeś
bardziej serio - taki aerografowy kolorek na twarzy wydaje się dobrym punktem wyjścia do dopracowania szczegółów i zmarszczek pędzlem. wiking wygląda fajnie!
oczy mi pasują...
a raptor naprawdę zaczyna wyglądać dobrze. czekam na więcej.
bardziej serio - taki aerografowy kolorek na twarzy wydaje się dobrym punktem wyjścia do dopracowania szczegółów i zmarszczek pędzlem. wiking wygląda fajnie!
oczy mi pasują...
a raptor naprawdę zaczyna wyglądać dobrze. czekam na więcej.
Oczy malowałem pędzlem oczywiście. Aerograf którego używam nie ma tak delikatnej kreski.
świetnie sobie radzisz z areografem
O w morde! Swietne prace sie zapowiadaja
Bardzo zacne to co zmalowałeś
Raptor ma fajne niuanse, a twarz też wyszła bardzo dobrze.
Żeby nie było tak kolorowo, he he , to podłączę się do wypowiedzi mahonia - udowodniłeś, że aerograf masz opanowany w stopniu pro, doprowadziłeś tą techniką modele tam gdzie mogłeś i lepiej niż inni, ale teraz przydało by się kilka zdecydowanych definicji detali. Musisz pędzelkiem może podciągnąć cienie, dać małe highlighty tu i tam.
Na tym raptorze po definicji kolorów i zmalowaniu bazy trzeba by pojechać washem w tych zagłębieniach od zmarszczek i czasem(wyżej na modelu) dać jasne krawędziowanie tu i tam przy fakturze skóry.
Tak się mnie przynajmniej wydaje, ale sam zdecyduj jaki efekt chcesz osiągnąć.
Póki co czekam na dalsze postępy i dopinguje.
Raptor ma fajne niuanse, a twarz też wyszła bardzo dobrze.
Żeby nie było tak kolorowo, he he , to podłączę się do wypowiedzi mahonia - udowodniłeś, że aerograf masz opanowany w stopniu pro, doprowadziłeś tą techniką modele tam gdzie mogłeś i lepiej niż inni, ale teraz przydało by się kilka zdecydowanych definicji detali. Musisz pędzelkiem może podciągnąć cienie, dać małe highlighty tu i tam.
Na tym raptorze po definicji kolorów i zmalowaniu bazy trzeba by pojechać washem w tych zagłębieniach od zmarszczek i czasem(wyżej na modelu) dać jasne krawędziowanie tu i tam przy fakturze skóry.
Tak się mnie przynajmniej wydaje, ale sam zdecyduj jaki efekt chcesz osiągnąć.
Póki co czekam na dalsze postępy i dopinguje.