Ale się rozpędziłeś Przemek
Kolejny model już kończy malować... Już od dnia premiery nie wzbudził we mnie żadnego zachwytu, ale Twoje malowanie nadaje mi wampirzego klimatu i przez to bardziej mi się podoba całość, niż firmowe malowanie GW. NMM póki co moim zdaniem najlepszy, później twarz, a na końcu czerwienie.
Będą trybiki na podstawce?
[PL]Przemoszowe nowosci!
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL]Przemoszowe nowosci!
Trybik byl na motylu w sloiku :]Miliput juz masz przy sobie Slawku??
Przepraszam za brak gustu , al emi ten model sie od razy spodobal , zwlaszcza wampirzy klimat.
Click to see full-sized image
Przepraszam za brak gustu , al emi ten model sie od razy spodobal , zwlaszcza wampirzy klimat.
Click to see full-sized image
Yeah, yeah, whatever...przemosz. wrote:Trybik byl na motylu w sloiku :]
E-e, jeszcze odrobinę cierpliwości, myślę, że będzie w tygodniu jużprzemosz. wrote:Miliput juz masz przy sobie Slawku??
o plecak z świętymi zwojami papieru toaletowego
zrób z nimi cos (napisy/ rysunki ) by to nie zostało jako "srajtaśma zawsze dziewica"
zrób z nimi cos (napisy/ rysunki ) by to nie zostało jako "srajtaśma zawsze dziewica"
-
- The Better Choice
no, plaski, kontrasty nie wyciagniete, zero zabaw kolorem, zeby tam cos do midtonow wprowadzili, bliki rozmieszczone bez ladu i skladu...mahon wrote:A mi się ten pancerz Draculi nigdy nie podobał.
@Przemosz. - nie "brak gustu" tylko "inny gust niż Mahonia" ale to akurat nie jest powód do wstydu
@Maru - nie widzisz że gość się bardzo spieszył i podciągając spodnie od power armora przyciął sobie rolkę papieru, który teraz za nim malowniczo powiewa
@Nameless - no mniej więcej. nie wyglądał ani strasznie, ani bajerancko - raczej pretensjonalnie i słabo. za słabe to na szpan, a zbyt nietypowe żeby wtapiać się w tłum. no i malowanie tego pancerza Draculi mizerne, oj mizerne..
@Maru - nie widzisz że gość się bardzo spieszył i podciągając spodnie od power armora przyciął sobie rolkę papieru, który teraz za nim malowniczo powiewa
@Nameless - no mniej więcej. nie wyglądał ani strasznie, ani bajerancko - raczej pretensjonalnie i słabo. za słabe to na szpan, a zbyt nietypowe żeby wtapiać się w tłum. no i malowanie tego pancerza Draculi mizerne, oj mizerne..
zrobisz coś z świętą srajtaśmą ??
nie no lubię turkusowy ale nie wiem czy nie przegiełeś .. wygląda jak mięso które "dojrzało" i zaraz sam,o wymaszeruje
z oceną poczekam na finisza bo na razie to tak podoba mi sie korpus - klataką i brzuch a potem zaczyna się coś dziwnego ...
nie no lubię turkusowy ale nie wiem czy nie przegiełeś .. wygląda jak mięso które "dojrzało" i zaraz sam,o wymaszeruje
z oceną poczekam na finisza bo na razie to tak podoba mi sie korpus - klataką i brzuch a potem zaczyna się coś dziwnego ...
hehe ostatnio jestem już też wyczulony na święty papier do d... ale to dzięki uwagom na moich pracach
wszystko było by ok gdyby jeszcze mniej chropowate przejścia NMM (Szczególnie na skrzydłach )
wszystko było by ok gdyby jeszcze mniej chropowate przejścia NMM (Szczególnie na skrzydłach )
Podoba mi się kontrast na twarzy, jest bardzo fajny, mroczny i przykuwa uwagę.
Podoba mi się również ten mięśnisty armour, tak samo plecak i ten NMM w kolorach i odcieniach pomarańcz/czerwień/brąz/turkus.
Papier do pupy też jest zacny tylko kilka bazgrołów by się przydało.
To co mi się nie podoba, to ten turkus na nadgarstkach, wygląda jak upaćkany, ujmuje to reszcie pracy.
Skrzydła by mogły mieć troszkę mniej brutalne przejścia, ale to rzecz drugoplanowa.
Jako całość mi pasuje, bo trzyma klimat i zdaje się twój styl malowania.
Podoba mi się również ten mięśnisty armour, tak samo plecak i ten NMM w kolorach i odcieniach pomarańcz/czerwień/brąz/turkus.
Papier do pupy też jest zacny tylko kilka bazgrołów by się przydało.
To co mi się nie podoba, to ten turkus na nadgarstkach, wygląda jak upaćkany, ujmuje to reszcie pracy.
Skrzydła by mogły mieć troszkę mniej brutalne przejścia, ale to rzecz drugoplanowa.
Jako całość mi pasuje, bo trzyma klimat i zdaje się twój styl malowania.