[PL] PIMP MY MINI ... czyli ... ODPICUJCIE MOJA FIGSE

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Post Reply
mahon
Super Villain
Super Villain

[PL] PIMP MY MINI ... czyli ... ODPICUJCIE MOJA FIGSE

Post by mahon »

Tu możecie zgłaszać swoich kandydatów do "odpimpowania" :)
Last edited by mahon on 5 Dec 2006, o 13:19, edited 2 times in total.
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
sokles

Post by sokles »

To ja może zacznę - mam taką całkiem znośną figurkę w domu co by mogła wyglądać ładnie po odpicowaniu - Mad Donna Ulanti, special character z Necromundy... 8) Trochę nowych ciuchów i makijażu by na pewno jej nie zaszkodziło, a brzydka to ona nie jest:

https://uk.games-workshop.com/storefront ... &orignav=9
Bielmo

Post by Bielmo »

Serdecznie witam...
Nazywam się Bielmo i zwracam siędo Was w związku z konkursem odpicowania mojej figurki :)
Nie wiem czy powininem być taki nahalny czy jakoś tak, ale bardzo ale to bardzo bym chciał aby ktoś pomalował moich dwóch najlepszych przyjaciół, do których mam bardzo duży szacunek, mówie oczywiście o Gotreku i Felixie z 5ed. Grałem już tymi figurkami w wielu bitwach, uważam, że są to piękne modele, które tak na prawde nie są zwykłymi figurami... Dzięki waleczności Gotreka i szlachetności Felixa wygrałem nie jeden bój. Wiele szczurków i goblinów uciekało w popłochu gdy zza flanki wyłoniły im się postaci tych właśnie herosów... Wydaje mi się że moja armia Dwarfów byłaby o niebo piękniejsza i bardziej odważna, gdyby na jej czele staneli ,,pomalowani,, dowódcy...
Sprawa jest tej kwestii, że nigdy nawet nie próbowałem malowac tych figurek, gdyż czułbym się głupio gdybym po pomalowaniu zauważył, że zniszczyłem ich wizerunek...
Dlatego zwaracm się do Was z prośbą - odpicujcie mi figurki, chociażby jedną z nich...

Jest to moje mażenie od czasu gdy pierwszy raz dostałem je na gwiazdke od mojego brata...

Z góry dziękuje i pozdrawiam ekipę...
frodoz

w zyciu nie widzialem pimp my ride :D

Post by frodoz »

haha, to teraz ja :D

zgłaszam swoją koleżankę Kizię Mizię, jestem jej winien przysługę.
Mianowicie była zajęta w pracy (jak to z walczącymi kobietami bywa) i poprosiła mnie żebym zajął się jej dzieciakami. Pod koniec dnia zadzwoniła czy może odebrać pociechy. "Jakie pociechy?" pytam. Wtedy mnie tknęło, że zostawiłem je w zoo i wróciłem do domu bez nich. Na szczęście nic się im nie stało, jedynie pracownicy zakładu zoologicznego do dziś muszą łazić w klatkach przebrani za zwierzęta które przebywają na terapii...

Ale to wymówka bo tak naprawdę mam dosyć jej zrzędzenia "czy widać że mam gruby tyłek w tych naramiennikach?" , "czy ten karabin mnie pogrubia?"

cheers :mrgreen:
a1EL

RE: w zyciu nie widzialem pimp my ride :D

Post by a1EL »

Widze ze juz blisko losowania:) mi naprawde zalezy takze zmieniam aragorna na gandalfa;) niewiem czemu ale aragorna coraz mniej lubie . Pare razy sie nie spisal cos mu zle idzie (bedzie mial za to kare) Figurke zmieniam na gandalfa bialego (na ciemnogrzywym) niema on za duzo bitw stoczonych (jest prawie nowy)b
Ale mysle ze pieknie pomalowany blysnie swoim majestatem i pobudzi moich wojakow do bitwy( zupelnie jak sauron:D) oslepi wrednych uruk-hai i ich roz...(wiecie o co mi chodzi)
Tak wiec :D (co kolwiek to znaczy)

Ps. mysle ze powinny byc 2 kategorie konkursu> lotr i wh bo lort warhammerowi nie rowny i odwrotnie ;]
Zanim mnie odzucicie zastanowcie sie jeszcze raz xD
a1EL
Last edited by a1EL on 25 Oct 2005, o 20:10, edited 2 times in total.
mahon
Super Villain
Super Villain

RE: w zyciu nie widzialem pimp my ride :D

Post by mahon »

noo... rysuje się jakiś wybór, a do końca miesiąca (czyli wyboru "ofiary") jeszcze tydzień :roll:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
VOSTOK

Post by VOSTOK »

Witam wszystkich.

Mam idealną kandydatkę do odpicowania tudzież do zPIMPowania :P .
Jest nią pochodząca z dalekiej północy kobieta - Komander Sorscha. Dlaczego właśnię tę figurkę :?:

1. Jest w połowie Polką 8) - jeśli nie w 3/4 :D
2. Ma odpowiedni strój roboczy :lol: - no bo kto wybiera sie na pole bitwy w koturnach ;).
3. Z ręka na sercu moge potwierdzić że zasłuzyła na pomalowanie.

Poza tym nie czuje się na siłach coby sprostać jej wymaganiom ;).
magiler

Post by magiler »

Hej! To ja Barbarzynka (w skrócie Barbie). Pilnie potrzebuje ubarwienia bo w metalicznej karnacji mi nie do twarzy. Mam niezłe kształty i ciekawą pozę - bardziej dynamiczną niż większość konkurentek G(łównego) W(ytwórcy) ale nie tak beznadziejnie zakręconą jak co poniektóre Francuzki :wink: . Proszę, odpicujcie mnie a będę ozdobą jesiennej kolekcji! dziękuję
https://www.chestofcolors.com/cofc-postn ... &pic_id=64
Michał_Dmitruk

Post by Michał_Dmitruk »

Witam serdecznie.

Figurkę, którą chciałbym przeznaczyć na odpicowanie jest sztandarowy, z oddziału orków azohga (firmy dragonrune) https://www.dragonrune.com/DRHome/images/az6p.jpg

Dlaczego właśnie ta figurka powinna zostać odpicowana ?? Po pierwsze dla tego, że nigdy nie będe w stanie sam pomalować figurki w taki sposób, chociaż bardzo się staram. Po drugie, dla tego, że gram w system Mordheim, gdzie odmienność i unikatowość figurek jest niezmiernie ważna. Po trzecie dla tego, że jest to wyjątkowo klimatyczny model, i myślę , że profesjonalny malarz mógłby dosłownie wlać duszę w ten model.
Jeśli bym wygrał ten konkurs, to aby nie być dłużnym w przysłudze ,zobowiązuję się do napisania pełnej recenzji konkursu, a także samego dzieła (którym ta figurka niewątpliwie będzie). Skończoną recenzję wyślę na maila Chest of Colours, lub zamieszczę na forum (zależnie od decyzji CoC)

Jeśli figurka sztandarowego okazała się za duża do konkursu (ze względu na sztandar), to prosiłbym o odpicowanie "szefa", czyli samego Azohga

https://www.dragonrune.com/DRHome/images/az10p.jpg

Please Chest of Colours - Pimp my mini :D

Pozdrawiam - Michał Dmitruk
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

OSTATNI DZIEŃ ZGŁOSZEŃ!!!

:twisted:
-- Ańa

Image
Post Reply