No nie to Wy wszyscy się czaicie z jakimiś metroseksualnymi figurkami lub innego rodzaju anomaliami .Ja się na prawdę boje .Chciałem pomalować coś normalnego ale wychodzi że moja normalna figurka wśród waszych figurek będzie nienormalna
Wojto wrote:No nie to Wy wszyscy się czaicie z jakimiś metroseksualnymi figurkami lub innego rodzaju anomaliami .Ja się na prawdę boje .Chciałem pomalować coś normalnego ale wychodzi że moja normalna figurka wśród waszych figurek będzie nienormalna
Pozdrawiam
nie no luz:) dla mnie np: nienormalne figurki to seria modeli zwana "Zemsta Wernera" - no normalnie tak naćkane detalami że można sie pokroić .. bo pomalować znaczne bardziej boli
- wiesz każda firma nawet Rackham słynący z pięknych modeli miał w swoich dokonaniach modele "specjalnej troski"
Pytanko .. czy moze byc cos wiekszego tzn. sam "mazaniec" bedzie lapal sie w przedziale (figs 28mm) ale oprocz niego bedzie jeszcze cos Nie chcialbym za duzo zdradzac ale ... cos w desen pojazdu/dioramy z tym ze w stanie "surowym" Jezeli chodzi o wielkosc ... praca nie powinna byc znacznie wieksza niz pojedynek Przemosz-a z III ed. czy diorama Szarego rowniez III ed.