Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
No ten metalowiec jeszcze w powijakach... trollom brakuje jakiegos lepszego rozjasniania...raczej nie w "wyzsze" kolory, tylko wyjdz poprostu z ciemniejszego...chyba Ale tak to ok, podoba mi sie ten pergamin
mi na trollach to raczej cieniowania brakuje. wyglądają na taki porządny tabletop, miejscami lepiej bo przejścia całkiem udane. czyli się zgadzamy, Lemartes?
a ten avatar to jakiś strasznie dziwny i pokraczny model, na tym etapie ciężko mi się nim ekscytować. może jakiś fan warmaszyny będzie potrafił, ale mnie póki co nie wzrusza...
Tego ludka juz kiedys wlepialem w nieskonczonej postaci. Wiem ze kiepsko sie prezentuje z ta masa przestrzeni z tylu podstawki, ale tak zadecydował właściciel ludka Click to see full-sized image
Pies do mojej warmaszynowej armii. Czerwony pancerz jeszcze do rozjasnienia. Czarne futro w ogole hajlajtow nie ma. Na razie wyglada akceptowalnie(dla mnie) i troche sie boje ze jak zaczne z tym babrac to skaszanie sprawe. Click to see full-sized image
"Oddychanie jest bardzo ważne przy malowaniu figurek, jeśli malarz nie oddycha to robi się siny"
Avatar niezły, ale ja bym widział go wogóle inaczej. Dla mnie dobrze gdyby trzymał ten miecz z przodu obiema łapami, a tarcze miał albo na plecach albo wogóle. I też będzie marmurowy czy może teraz jakaś odmiana? ;>