Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
tak, przy okazji, koncepcja meskiej seksmisji u orkow nie wszedzie sie pokazala. byla w gorkamorce, ale w 40k juz nie kojarze...ktos przypomni?
w wfb orczyce (orki? ) juz chyba byly.
a reaper to juz sie calkiem nie zgadza z teoria kamieni i popiera prorodzinne podejscie: Click to see full-sized image
Ja sie na fluffie orczym calkiem nie znam, ale ten tekst o kamieniach to byl wlasnie a'propos 40k. Poza tym jakos nie moge sobie przypomniec zenskiego modelu orka do młotka czy to battle czy 40k.
Ale jak ktos wie lepiej to niech zezna:D
oj chyba kiedyś daaaaawno był model orczycy do WFB. początkowo orki nie były takie grzybowo-bezpłciowe. dopiero późniejsze dostosowywanie gry do potrzeb coraz młodszej publiki "odpłciowiło" orki. nie wnikam dlaczego...
w każdym razie dawni fani orków ciągle nie są w stanie przekonać się do koncepcji "plechowców"
To ja jednak wole opcje kamienno-grzybiczna...
Nie wymiataja te panie uroda.
Chociaz jakby nie zielona skora to u mnie na dzielni kilka takich by sie znalazlo:D